Somatoline uporabljam tri tedne, prvi lonček gre h koncu, visoka sem 160 cm in težka 55 kg. V tem času sem se ob tem, da sem iz prehrane izločila kruh, s pomočjo kreme zmajšala za eno konfekcijsko številko. Brez vsake muke. Mazala sem stegna, boke, zadnjico in nadlakti.
Uporabljala sem nočni tretma.
Zelo sem zadovoljna.
meni je nočni tretma zelo pomagal, z kosarice d sem prisla na normalno b tak da ne deluje samo na trebuhu in bokih so pozabli povedat na reklami, kljub temu pa je leva se vedno vecja ker sem jo mogoce malo manj mazala, mogoce je to posledica tega da sem desničarka, zanima me če deluje tudi na ušesih, če ima katera izkusnje naj jih opise cimbolj nazorno
jaaa…glede tega..jst sm sprobala to kremo in men ni čist nč pomagala. uporablala sm jo 3 tedne in ni blo niti mal učinka! jst sicer nism debela (moj itm je 21) ampak klub temu … skratka…men je blo še dolg časa po tem ko sm jo nehala uporablat škoda dnarja ki sm ga dala zanjo. če hočeš shujšat ni bolšga recepta kot to, da se veliko gibaš pa ješ mn (če hočeš shujšat torej mn kot porabiš). jest sm s tekom vsak dan 30 min (cca. 4 km) in z zdravo prehrano (brez stradanja) v 1 tednu shujšala za 3 kg! (in to tut obdržala in hujšam na ta način še naprej).
drgač pa vseen…velik sreče 😉
Pzdravljeni
Sama uporabljam kremo po soncenju saj hodim v solarij in je odlicna
Sama imam lepo zdravo dieto jem majhne obroke in redno vadim 5 tedensko kardio na fitnesu inja shujsala bi brez kreme gre pa za mascobne celice ki neglede na hujsanje ostanejo in se le malo zmanjsajo z kremo je moja vadba in prehrana se bolj ucinkovala in se ves lepo sklada…..celulita pa nimam vec in mi ga teden pregresitve ne bo dal nazaj moramo se zamislit kaj zelimo hitro ali trajno resitev …..