Najdi forum

somatoline cosmetic

Zanima me, če ima kdo slučajno kakšne izkušnje s to kremo – Somatoline cosmetic, za katero sem videla po TV reklamo, da naj bi pomagala pro odpravljanju celulita. Zanima me, ali deluje res ali ne? Lp

To je una reklama, kjer čez noč izgubiš 33 procentov? Jaz sem jo preizkusila. In res,spat grem tkole od oka bi rekla, z ene 100timi kilami…zbudila sem se pa vitka, okoli mene pa so ležali ocvirki.Imam pa en problem…hujšam tako hitro, da ne vem kaj na dam okoli postelje. Zaradi maščobe, se vsako jutro zbudim v strahu, da mi spodrsne.

poiou, samo pazi, da se ne boš tri noči zaporedoma namazala, ker te bo pobralo za 99 procentov, to pa zna bit malo težavno…

He he…ja sej to tud mene skrbi 😉

Ja, sem probala to zadevo…Danes prvič..Moram povedat, da peče kot hudič, koža je popolnoma rdeča in gori..Katerikoli del telesa pride v stik s kremo, postane po 3 min čisto rdeč.
Sicer piše, da bi naj takšno delovanje kazalo na inovativnost izdelka, ampak ma resnično skrbi, da vse skupaj le ni tako nedolžno za kožo in telo.

Tudi jaz bi bila vesela vaših komentarjev.

lp

Manja

Kot prvo naj vas popravim, ker v nobeni reklami ne rečejo, da čez noč izgubiš 33%, ampak po enem tretmaju. tretmaji so pri vsakem izdelku različno dolgi. somatoline intenzivni nočni se uporablja 2 tedna in v teh dveh tednih naj bi bili vidni rezultati. anti celulitni tretma se uporablja 4 tedne, nanaša se 1x na dan…pa tud pakirano je v enodnevnih dozicah, tak da ni dileme kolko naj se namaže. potem pa sta tukaj še krema za trebuh in boke in pa gel za vitkejše telo. oboje se uporablja 4 tedne, maže pa se 2x na dan.

reakcija pa je čisto normalna. kot pri vseh takšnih izdelkih. koža postane intenzivno rdeča, morda tudi srbi,.. ampak to izgine čez nekaj časa.

cena je res malo visoka, ampak kar primerna svojemu delovanju.

lp , d

jaz se mažem že 4 tedne in mislim, da ne pomaga.

zgubila sem sicer dober centimeter na vsaki bedri in na bokih

ampak naj povem, da tut ful laufam (vsak dan 45 min) in ful pazim pri prehrani (jem vse, ampak velik manj).

tak da je rezultat sam zaradi tega in ne zaradi kremice…

Na vsaki bedri?:))))))))))) A na vsaki boki pa ne?

kaj?

Jaz bi samo rada pohavalila to kremo,…

Res, da mogoče nisem imela veliko za zgubit ampak sem zelo neaktiven tip in sem res use 4 tedne uporabljala nočni tretma in so res zelo dobri rezultati ne trdim, da sem izgubila 33% ker to bi bilo res preveč ampak sem pa naredila več s to kremo kot pa trebušnjaki…Mogoče rezulati pr nekom, ki ima okrog pasu in bokov 20 cm preveč res ni efekta…tam je treba migat in manj jest..ampak meni je šlo za piko na i .. to pa definitivno sem dosegla…splačalo se je dat 50 eur!

P.S poskusila sem tudi blagovne znamke višjega cenovnega razreda, kjer pa ni bilo toliko efekta :))

Super kreme – načelom sem do teh izdelkov zelo skeptična, vendar tu so rezultati vidni – predvsem zelo izboljšan tonus kože, kar sem želela.

Vprašanje – po priporočilu prijateljice, ki je s to kremu (intenzivni nočni tretma) izgubila/porazporedila kar nekaj cm sem si kupila to kremo tudi sama…

Na začetku je bilo tudi pri meni vroče (ampak spet ne fuuuul), pa rahlo pordela koža, zdaj, po dveh tednih (pa že prej), tega ni več… kot da ne bi bilo nič… se je koža navadila, al…?

Uporabljam jo pa predvsem na predelu trebuha in bokov, pa tko, še mal po stegnih potegnem… količina pa… hja… prste vtaknem v zadevo in potegnem ven in to je to, kolikor se pač prime gor… pa po moje naj bi bilo kar zadost, hm?

No, hvala za odgovor, pa LP!

Bad ideas indicate an open mind...

Tudi jaz jo rabim, ampak šele en teden, potem da vzdržujem in dopolnim delo kavitacije in športanja….Ene ful hvalijo te kreme, meni se zaenkrat ne zdi nič posebnega.
Ja, po moje se je telo kreme navadilo…mene nikdar ni pretirano peklo in grelo, ker sem tovrstnih izdelkov že navajena, ko pa sem pred leti pričela uporabljati podobne termo izdelke me je koža ful bolj pekla…Mislim pa da sam učinek toplote ne pomeni toliko veliko….

Tudi pri meni se je sprva pojavljala rdečica, ki je postopoma pojenjala… glede rezultatov pa ne vem… škodla mi ni, saj se mi je ful izboljšal tonus kože, glede izgube centimetrov pa mislim, da se lahko zahvalim le teku.

Uporabljala sem jo 4 tedne in v tem času sem je porabila nekje polovico (oz. malce več)… sedaj pred 1 tednom sem začela uporabljat še drugo polovico (če ne drugo, se tako vsaj prisilim, da se po telovadbi še 10 minut masiram) in spet je rdečica močnejša kot je bila ob koncu uporabe 1. dela…

lp

Nadja, kako pa je s kavitacijo? Si zaključila?

mislim da… bla sem še drugič, ampak ne vem, kaj si naj mislim… obseg okoli trebuha in bokov je še vedno enak… sama sebi nekak sugeriram, da je tam vendarle manj maščobe… ne vem… predrago je, da bi eksperementirala naprej…

glede na to, da sem res ogromno pila in vsak dan tekla po 1 uro… sem pričakovala veliko več.

Nadjap
Ja, se strinjam s tabo, da je predrago! Sama sem dala skozi tri terapije in rezultati so vidni tudi sedaj po cca enem mesecu, je pa res da je šlo dol slaba dva cenitmetra na obsegu (stegna), s tem da sem in še ogromno telovadim itd….še je ostalo za spravit proč, ampak stegna so moja šibka točka…………tudi jaz zaenkrat ne bom več delala kavitacije, ker mi je predrago in sem okvirno zadovoljna sama s sabo.Delam pa vsak dan, tako kot ti na sebi:)

Moram napisat, da popravljam mnenje Somatolin. Sedaj uporabljam nočni tretma skoraj cel mesec in še z nobeno kremo nisem tolko dosegla. V pasu mi je šlo dol 2-3 cm, na stegnih po dober cm, s tem ta sem manj aktivna kot prej (sedaj 3-4x tedensko), jem kot vedno.
lahko rečem pri meni deluje!

hei..mene pa zanima če je pri unem nočnem tretmaju kaka omejitev da bi mogu bit +18 star al kaj takga…pls naj kera pomaga…tnx.. anch

jaz sem pisala direktno na Somatoline, sicer nisem vprašala po starosti-jim lahko pa pišeš, poglej je povezava na njihovi spletni strani….sem pa vprašala koliko časa lahko rabiš, pa so mi zagotovili da to ni pač zdravilo le kozmetični preparat in da ga lahko rabiš non stop….se bom pa vseeno omejila na en tratma pred poletjem….nimam rada kemije:)

New Report

Close