Šolstvo-dopust za varstvo in nego
V sredini novembra začnem porodniški dopust. Začela sem urejati papirje-porodniški dopust… postavljati so se mi začela vprašanja za katera sama odgovora ne vem, sploh dvomim , da je kaj takega možno. Vseeno vas prosim za pomoč, da mi ne bi bilo kasneje žal.
– Zanima me, ali lahko v času poletnih počitnic prekinem dopust za varstvo in nego in koristim svoj dopust, nato pa spet nadaljujem z dopustom za varstvo in nego.Preostali dopust za varstvo in nego pa bi koristila do 8 leta otrokove starosti.
-Razmišljala sem tudi o drugi varianti.
V času poletnih počitnic bi prekinila dopust za varstvo in nego. Sama bi koristila svoj dopust, mož pa namesto mene dop. za varstvo in nego. Nato pa bi sama nadaljevala z dop. za varstvo in nego.
Zgleda lepo rešljivo, sama dvomim da je možno, a vseeno upam.
-Zelo bi bila vesela še kakega vašega predloga.
Lep pozdrav in hvala
Če imaš srečo in je začetek počitnic ravno 75 dni (skupaj s sobotami in nedeljami) preden se izteče tvoj dopust za nego in varstvo otroka, potem je možen prvi scenarij. Sicer pa si več lahko prebereš na http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/dopustNegaVarstvo.asp
(“Del dopusta (največ 75 dni) za nego in varstvo otroka lahko starša tudi preneseta in izrabita do 8. leta starosti otroka.”)
Po zakonu lahko dopust za nego koristita oba strša kakor želita. So bili celo primeri ko sta koristila vsak 4 ure. Je pač treba težit na CSD. In bit odločen da ti tako hočeš, ne pa da jih prosiš za dovoljenje. Zakon sicer ne določa specifično kako se lahko deli med starša, ampak posledično tega tudi ne prepoveduje.
Izgovor bi lahko bil da želi mož koristiti npr. 3 mesece, in jih lahko samo v tem času, zato bi ti takrat prekinila, potem pa nadaljevala. V službi pa itak samo odločbo dobijo.
LP
Danes sem stvari prišla do dna( SVIZ, CSD ), samo še odobritev rabim.
-Prva varianta ni v celoti možna. Ko enkrat prekineš dop. za varstvo in nego, ga ne moreš več nadaljevati( po svojem dopustu ). Lahko pa ga preneseš do 8 leta starosti otroka, greš pa na šiht prej.
-Druga varianta pa je možna, ker dop. za varstvo in nego ni prekinjen( začne mama, nadaljuje oče, nato spet mama). Rekli so mi,da je celo zakonska pravica, ki pa jo mora zaradi organizacijskih težav odobriti ravnatelj. Torej samo UPAM….
Lp
Seveda je možno, sama sem storila natanko tako. Dopust za N&V sem prekinjala za vsake počitnice in koristila letni dopust, tudi novoletne in zimske, in potem nadaljevala naprej z dopustom za N&V.
Pogoj je ta, da se to izvaja zadnjih 75 dni.
Tale trditev:
“Prva varianta ni v celoti možna. Ko enkrat prekineš dop. za varstvo in nego, ga ne moreš več nadaljevati( po svojem dopustu ). Lahko pa ga preneseš do 8 leta starosti otroka, greš pa na šiht prej.”
je pa malo za lase privlečena in nesmiselna. Seveda ga prekineš in preneseš do otrokove starosti 8. let. A ni starost do dveh let vsebovana v prvih osmih letih? Sama se odločiš kdaj in kako boš koristila preostanek 75 dni dopusta. Odločiš se pač, da ga boš koristila od septembra dalje. Vmes boš pa na dopustu! Tudi do dopusta imaš pravico in ti ga ne morejo odvzeti, seveda pa moraš za to poskrbeti sama.
Oj!
Ne vem, zakaj bi šla prej na šiht, če preneseš 75 dni in jih začneš koristit takoj po končanem dopustu. to sem naredila jaz in tako koristila lanski, letošnji dopust in koristila preneseni del dopusta. Edina slabost je nižja “plača”, ker ti preneseni del obračunavajo kot bolniški stalež zate (odvisno kakšen procent imaš v pogodbi). Meni se je precej poznalo, saj se vzamejo za osnovo dohodki iz preteklega leta, ko sem bila veliko v bolniški za prvega otroka. In še splošne olajšave ti ne odračunajo pri obračunavanju davka (če ne pride cel mesec izplačevalec Ministrstvo za delo..). Ampak-meni je več pomenilo, da sem pridobila dva meseca več za biti z otročkom.
Če se ne odločiš za to varianto, pa je res bolje, da nekaj DNVO vzame mož, ti pa dopust (dogovorit se moraš v službi, da ti ga takrat odobrijo), kot pa da ti propade. Boste imeli pa daljše skupne počitnice…
Veliko sreče!