Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Šolska torba na koleščkih

Šolska torba na koleščkih

Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo ve, kje bi imeli take torbe na koleščkih, da naša petošolka ne bi nosila ko mule v šolo in domov. Ali se to obnese, koliko stane, je to mogoče čez mejo kaj ceneje?
Stokrat hvala, pa lep večer želim!
T.

Prvič slišim za take torbe. Ali sploh obstajajo? Kako pa se vozijo? S pomočjo traku ali palice?

Leonardo v Cityparku v Ljubljani.

Samsonite ima nahrbtnike na koleščkih-videno v City parku. Meni so zelo luštni, samo ne vem, če bo tvoji hčerki všeč, ker so v barvah žirafe in žabice.

polona

Mislim da gre za torbe proizvajalca Schneider. Prodajajo jih v Leonardu (Europark), morda celo v papirnici MK (ostale Schneider modele sigurno).
LP.

Izgledajo tako kot manjši kovčki na kolesih, tisti, ki jim ročaj potegneš in voziš na “palici”.

Naša jo je že lasnko leto uporabljala in se je super obnesla. res groza kakšen tovor morajo prenašati – prevažati vsak dan v šolo.
Mi smo torbo kupili v Mercatorjevem hipermarketu in je stala cca 10000Sit. Nekoliko je res draga, vendar naši suhici res ne privoščim takšen tovor na hrbtu.
Pa uspešno v novem šolskem letu. Tudi naša gre v peti razred!

New Report

Close