Najdi forum

šolska torba

Ja, pa smo tam! Dobili bomo prvošolko!!!!

Z očetom bi ji rada kupila šolsko torbo, ki naj bi bila lepa, čim lažja in KVALITETNA in prosim za POMOČ!!!

Kje naj kupiva torbo? Kako je z izbiro v Celovcu in v kateri trgovini?

Hvala, za ideje, ker imam doma še dve polletnici in nebi rada ravno tekala od ene trgovine do druge.

Sončen pozdrav od ponosne mamice!

Brez zamere: a je treba po vsako stavr letet v Avstrijo? Pri nas se police šibijo od tovrstne “robe”.

A si mogoče razmišljala o tisti torbi na koleščkih?

Največ izbire je v BTC!

Lep pozdrav,
Klarra

Mislim, da v Avstriji (kvalitetne) šolske toribce niso (kaj dosti) cenejše kot pri nas.

Mi smo pred dvemi leti kupili Schneiderjevo torbico v knjigarni v City parku.
Razen, da jo bo potrebno koenc leta spet oprati, je taka kot nova.

Morebiti se bo čenča usmilila družinksega proračuna in bodo medvedki na torbici romali z njo tudi v tretji razred.

Lp, Ali

Pri nas je imela srednja hči Schneiderjevo torbo, ki jo je letos podedoval sin. Po 4 letih uporabe je kot nova.
Pozdrav!
Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Tudi mi imamo dve Schneiders torbi z medvedki in bomo eno nosili že tretje leto. Niso prav poceni, so pa kvalitetne. In peresnice seveda v enakem vzorcu :o)
Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ja saj smo zdaj ena velika EU družina a ni vseeno kje kupiš???!!! ::::))))) Hec, da ne boš zdaj ti zamerila :::::))))))

Svetujem ti, da vzameš hčero s seboj. Naša sicer ni ravno majhna, ampak ko smo kupovali torbo za 1. razred devetletke so ji bile vse hudo prevelike ob strani, ali pa so ji bile po višini skoraj do srede glave (pokončni model). Nikakor nismo dobili primerne torbe. Zato smo ji kupili ruzak z ojačanim hrbtiščem in naramnicami (1.800 Sit), letos, v 2/9 pa bo dobila šolsko torbo. Drugače pa vse stvari razen copat in beležke puščajo v šoli, tako da šolske torbe ni potrebovala.

Mi zagovarjamo nahrbtnike Porenta, ker so kvalitetni, zdrzijo leta in leta, so anatomski in nagrajeni za ustreznost za malcke.
Pri nas smo jih nosili vsi se preden so dobili tako laskave ocene in jaz se vedno delam reklamo zanje, za njihove torbe, hipacke… Mam ga za rolat, za v sluzbo, za hodit, za pocitnice:))))

Tanja

Kje pa se kupi ta Schneiderjevo torbica, mi smo spraševali po njej, pa pri nas nimajo pojma o kakšni torbi govorimo. Mi prosim opišeš kakšna je. Ali ima res koleščka, kdo je proizvajalec, malo podrobneje (cena).
Hvala, lep dan.

Tole je domača stran podjetja (oz. stran s šolskimi torbami in nahrbtniki):

Sicer pa čenčina torbica ni na koleščkih – ker domnevam, da večina prvo- in drugo- , pa morda tudi tretješolcev pušča zvezke in knjige v šoli, take torbice šolarji nižje stopnje verjetno niti še ne potrebujejo.

Lp, Ali

Kje pa se lahko kupi njihovo torbo?

Mi smo vsake dva meseca tam, pa ne zardi nakupov, sicer se pa strinjam s teboj!

Oprosti, ker gnjavim, imate torbo ali nahrbtnik, kaj je boljše, ali je torba lahko tudi nahrbtnik?????
Sem pogledala domačo stran, pa ne vidim, ali je lahko tudi torba za na hrbet.
Hvala, l.p.

Čenča nosi torbico (ima naramnice); mislim, da so stvari v njej lepše pospravljene kot v nahrtbniku.
Letos (2.r/9) je torbica že malo težja, občasno so v njej knjige iz šolske knjižnice, pa tudi kakšen zvezek ali delovni zvezek.

Lp, Ali

Še enkrat hvala.

ko smo potrebovali torbico za prvošolko niti v Avstriji;niti v Nemčiji niso imeli tako lepih šplskih torb kot se jih dobi pri nas. Na koncu smo pristali pri Šnajderjevi torbi in ji lepo služi že 3 leta.

New Report

Close