Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje solarij v nosečnosti

solarij v nosečnosti

raje hodim bela kot mleko kot pa da je kaj narobe,vidim da je enim več lepota kot otrok ki raste pod srcem.

FLOWER20, že na daleč se ti vidi na maš iq pod 50, najverjetneje maš korenine z juga , zato ti ni zamere, da težje dojemaš stvari, ki so povprečno inteligentnemu človeko popolnoma jasne. Ne repenči se deklica, ker nimaš pojma o zdravju in razvoju ploda. obremenjena si s svojo zunanjo podobo, kar kaže na nizko samopodobo in nujo, da se potrjuješ z zunanjim izgledom. Kriv nosin ploščato glavo si tud že uspela operirat.
Đurđice ste že na splošno znane, da ste obremenjene same s seboj, ko odprete usta je pa cvsem jasno, da razen za past ovce niste sposobne ničesar. Sicer pa v zgodovini ni bil noben pastir bel, bela barva je bla rezervirnana za aristokrate :)))))), trdonja zafrustrirana!!!!

Glede na ta zadnji komentar o juznakih … mislim halo bolj neumne izjave se ne … verjetno te bo glih juznjakinja negovala tebe in otroka .. ali celo bo babica juznjakinja .. glupe izjave .
Mislim da si malo narobe razumela .. jst sm na zacetku in vem da si zelim bit lustna in urejena ker ce se jst dobr pocutim se bo tud otrok in vsi okoli mene . Ce si nosec ne pomeni da se ne smes uredit .. verjetn je lepse vidit urejeno zensko noseco al ne … kot pa eno z masnimi lasmi in celo gnilo .. tko da zenska v vsakem obdobju mora dat nase nekaj iz razloga ker se me boljs pocutimo in tista k rece da to ni res laze . Ce ti pase se soncit se sonci … vsaka odloca o svojem telesu . In vsaka ki se je odlocla bit noseca ali zadrzati otroka je verjetno to naredila iz ljubezni in pa je odgovorna . In sem medicinska sestra ze 11 let tko da…

New Report

Close