Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Solarij-na koliko casa!

Solarij-na koliko casa!

Zivjo!

Mene pa zanima, ce lahko grem v solarij tudi npr 2 dni zapored in med tem casom ne mine 48 ur, ali to ni dobro. Sama bi rada namrec zaradi casovne stiske malo pohitela.

Lp, Chila

pomoje da ne ob skode ce bos sla enkrat 2 dni zapored v solarij brez premora (48 ur). seveda pa je to izjema in nikakor ni priporocljivo vedno tako hoditi…

Jaz sem se vedno držala pravila, da dva dni zapored ne grem, ko sem hodila v Ergoline-ove. Odvisno je tudi od tega, kako močan je solarij.
Drugače pa vprašaj tisto, ki dela tam, saj mora znat svetovat.

Pred maturantskim plesom sem sicer hodila v en solarij, katerega šefico sem osebno poznala, tako da sem ji zaupala, tak da tisti teden pred maturantskim sem res šla vsak dan, ampak tisti solarij ni bil tako močan.

Po moje, da če hodiš prepogosto, se začneš “lupit”.

Jaz ko sn ze dobo fajn barvo sn sel 3 dni zapored po 15 minut pa nisn bil niti malo opecen – samo zgledal sn ko nigger :))

mislim da to sploh ni problem!

Vsekakor bolj zdravo kot bit dva dni zapored na plaži z luknjo v ozonski plasti do 12-14h brez kreme in brez sence :))

Yo muthaphuka, wussup, gonna kik some1 azz, tough nigga 😉

Ej mogoče mal neumno al pa tud ne vprašanje… za tipe, k ste šli v solarij… a ste si tiča pa moda pokrili??? 🙂

…ja smejte se… sam čist resno me zanima… nekak nisem prepričan v korist sončenja spolnega organa… (pa pustimo to, da zgleda pol k črnski..smeh)

nic nisem pokrival 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close