Najdi forum

solarij in učinek

Že 3 tedne vsak drugi dan obiskujem solarij za 5, sedaj po 10 minut (vsega skupaj 45 ) minut – to je solarij za začetek – manj intenziven – Hapro lumina c 40. Pred sonč.uporabim posebno kremo za solarij. Na koži pa se mi sploh še nič ne pozna, razen pege na obrazu in sem že razočarana. To pa naj bi bila podlaga za močn. solarije, kamor, so mi rekli, bi sedaj že lahko šla. Imam svetl.polt, ne čisto belo in nisem blond. Ali mislite, da bo po turbo solariju hitro kak učinek oz. v kolikem času in po kolikokratnem obisku? Lp!

Sama hodim v turbo solarij. Porabila sem že 50 min. Bila sem 2 x po 5 minut in 4 x po 10 minut. Tudi sama nisem blede polti in imam temne lase. Meni se že kar fajn pozna in sem zadovoljna. Pege na obrazu so tudi meni izstopile, a me nič ne moti. Zraven uživam vsakodnevno že 1 mesec in pol tudi Bronz plus tablete, ki pripomorejo k hitrejši in lepši barvi.

Pojdi v turbo solarij pa bo boljše, boš videla.

lp

Jaz sem bila 3x v solariju, pa se mi že malo pozna. Hodim pa k Ložarju v Domžale, ne vem pa, kakšen solarij imajo.

Prijetno sončenje,

Tajda,
lahko prosim napišeš kje je turbo solarij?
Kje v Ljubljani?
Jaz sicer hodim v solarij, pa ne vem če je turbo. Bila pa sem 2x 10 minut ter 1x 15 minut, pa se mi že kar lepo pozna.
Lp

Eden izmed najboljših turbo solarijev je na Brnčičevi- Fit&Fun, to je tisto oranžno poslopje, ki ga vidiš že iz ceste iz Maribora proti rondoju pri Tomačevem. Dopolne, mislim da do dveh imajo popust, ki pa je kar ogromen. Npr. za najboljši solarij pri njih popoldan za deset minut odšteješ 1.400sit, dopoldne pa samo 1.100sit, se splača.Lp

Katarina, hvala.
Lahko prosim samo razložiš kaj je razlika med navadnim in turbo solarijem.
Ali pri turbo solariju hitreje pride do učinka?

Še enkrat hvala!

Ja Žabica turbo solarij je močnejši in tudi do učinka pride že ko si tretjič v njemu, tudi jaz sem bolj svetlopolta, pa sem sedaj po osmih obiskih rjava kot še nikoli v svojem življenju. Probaj ne bo ti žal, sedaj pojdi kar za 10 min., če se ti bo zdelo o.k., pa pojdi naslednjič že za 15min in tako še ene 3x pa bo.Samo če te bo po obrazu preveč žgalo si ga nekje na polovici malo zmanjšaj, predno greš vanj tam vprašaj osebje kako in kaj. Edino kar je slabost pri solariju turbo je to da se mi zdi da barva, če je ne obnavljaš hitro zbledi.Mislim pa da je res najboljši ta solarij v Fitu.Lp

Živjo,
da ne bomo reklame samo za en solarij delali: priporočam sončni studio v stavbi Slovenijalesa, pa tudi Ergoline pod Mercatorjevo stolpnico. Oboji imajo več solarijev, tako da lahko izbiraš jakost, tudi pri najbolj “švohotnem” bi se ti moralo po vsakem sončenju po 10 minut poznati. Jaz sem “original” bela kot jogurt in sem tudi šele po obiskih solarijev nekoliko rjava, ker na soncu nikoli nisem tako dolgo zdržala, da bi se me kaj prijelo. Definitivno priporočam turbo solarije (močnejše žarnice), priporočila bi pa glede na dosedanje minimalno izpostavljanje samo kaih 6 minut za prvič, ker so ti solariji res bistveno močnejši. Če prvič ne bo kake rdečine, pa takoj naslednjič malo več, več kot 15 minut pa v močnejše turbo solarije itak ne smeš. Da bi barva kaj hitreje zbledela, se meni ne zdi, prej nasprotno. Npr. jaz hodim v solarij ene 4x po 12 minut v 14 dnevih, potem pa mesec in pol sigurno sploh nič (v tem času minimalno zbledi), pa spet 4x, ohranjam želeno zagorelost čez celo leto. Da bi pa barva popolnoma zbledela, se mi pa še ni zgodilo, tudi ob najdaljšem predahu skoraj 5 mesecev. LP

Oj!Na štajerskem,pa je najbolj obiskanVrhunski solarij Ergoline,!Če nabiraš barvo je najbolje začet počasi in uporabljat kremo za solarije,ki med sončenjem vlažijo kožo.
Začnite z 2-3 minute vsaj dvakrat od začetka,potem pa stopnujete glede na kožo,pravzaprav koliko prenese vaše telo,saj včasih so kakšne slabosti,strah pred zaprtim prostorom…
Najboljše kreme so od CALIFORNATAN-IMAJO SUPER KREME(,,AMBROSIA 360 STEP 2……) .Pa zelo dosti pijze vodo.Uživajte!!!!

New Report

Close