Šola za starše,Kdaj?
Zdravo.
Trenutno hodim v šolo za starše in ugotovila sem, da sem med zgodnejšimi, saj sem pričela, ko sem bila noseča 25 t. Med nami je tudi nosečnica v 37 tednu.
Meni se je zdelo pomembno, da dosežem v nosečnosti vsaj 24 t, ko lahko otrok teoretično že preživi, če bi prišlo do prezgodnjega poroda, in tudi morfologija je že bila za mano.
Mogoče je to pomembno. Sicer pa se odloči tako, da boš takrat imela čas za to in da še ne boš previsoko noseča, ker boš dveurno sedenje težje prenašala.
Mene o tem pri G niso opozorili. Sama sem se o tem morala pozanimati.
LP
Pipi+
Hojla 🙂
Sestra od najinega G ti bo po pošti poslala vabilo. Jaz sem bila vabljena, ko sem bila nekje v 25. – 26. tednu.
Prvo predavanje ima sestra, nato sledi telovadba in dihalne vaje pri fizioterapevtki (2x), eno predavanje ima G (edino, ki je resnično zanimivo!), eno zobozdravnica (tudi kar fino), potem pa še brezvezna (sori, ampak res) nakladancija patronažne.
Predavanja so zelo kratka (vsako cca. 45 min ali celo manj), razen patronažne, ki si vzame PREVEČ časa za banalne stvari.
Sama sem pred 6. leti hodila v šolo za starše v LJ, kjer sem biiistveno več izvedela kot letos pri nas.
Če želiš, ti lahko skopiram moje zapiske iz LJ, sicer se pa itak dobiva in ti jih dam 😉
čao