Najdi forum

POZDRAVLJENI!

Zelo rada bi izvedela konkretno, kdaj šola čustvene intiligence poteka v Celju. Dopoldan ali popoldan ? Koliko časa traja dnevno, tedensko? Koliko takšna šola stane? Govorite o letnikih. Koliko časa traja en letnik? Ali po takšni opravljaeni šoli pridobiš kakšne možnost, za pridobitev kakšne kvalifikacije, ki bi omogočala nadaljevanje izobraževanja ali gre zgolj za delo na sebi ? Ali je mogoče, da te v šolo napoti zdravstvena ustanova?

Lep pozdrav

Draga Adela!

Šola čustvene inteligence poteka enkrat tedensko od 18. do 20.30 ure, v Celju je vsako sredo. Program 1. letnika se je začel pred enim mesecem, tako da je priključitev možna samo še tam, kjer je kakšno prosto mesto in po dogovoru z učiteljem.

En letnik obsega 100 ur progama: to je 28 predavanj oz. srečanj in bivalni seminar. Program traja od oktobra do začetka junija. Takšen način omogoča sistematično in kontinuirano delo na sebi (počasi se daleč pride).

Šolnina za letnik se plača v 9 mesečnih obrokih, višina obroka je od 15.000 do 25.000 SIT, odvisno od prihodka posameznika. Po zaključenem 1. letniku dobite potrdilo, da ste program obiskovali. Naše izobraževanje spada v skupino neformalnih izobraževanj, torej ne pridobite nekega uradnega naziva, temveč predvsem praktično znanje in uporabne veščine za življenje. Marsikdo pa potrdilo o zaključku šolanja priloži prošnji za zaposlitev, šolniki na njegovi osnovi tudi pridobijo točke za napredovanje in podobno.

Za obiskovanje šole se odloči vsakdo sam, lahko pa vam zdravstvena ustanova svetuje njeno obiskovanje. Stroškov pa ne krijejo. Smo pa imeli primere, da je izobraževanje plačal Zavod za zaposlovanje (za brezposelne slušatelje) ali pa podjetja oz. organizacije, kjer so slušatelji zaposleni.

Še več podatkov o šoli najdete na naši spletni strani: http://www.cdk.si/sci, kjer se lahko naročite tudi na brezplačne e-novice Šole čustvene inteligence.

Lepo vas pozdravljam!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

New Report

Close