Najdi forum

Mene pa zanima če obstajajo kakšne delavnice v zvezi da delaš na sebi oz. šola čustvene inteligence.Seveda ne šola za 3 leta,ker trenutno res nimam časa ampak krajši čas. jaz imam res težave s sabo v zvezi komuniciranja in nastopanja v javnosti in sem že prav obupana.Prosim vas kaj mi svetujete na koga se lahko obrnem.

Šola čustvene inteligence je ena od možnosti za delo na sebi. Celotna šola je res triletni program, vendar se vpisujete v vsak letnik posebej. Po zaključenem prvem letniku se torej sami odločate, ali boste nadaljevali ali ne.

Prav sedaj potekajo predstavitvena predavanja in vpis v Ljubljani, Kranju, Celju, Mariboru, na Ptuju, v Krškem, Kopru in Sežani. Prvi letnik se začne sredi oktobra in traja do konca maja: vključuje 28 srečanj in bivalni seminar, skupaj 100 ur programa.

Proces osebne preobrazbe in dela na sebi je tek na daljše (dolge) proge, zato je tudi naš program tako zastavljen. Obisk krajše delavnice nas sicer lahko navduši, nam da spodbudo, vendar učinki take delavnice sčasoma popustijo. Redna vsakotedenska srečanja pa pomenijo kontinuirano delo na sebi, vsaj eno leto, kar lahko prinese globljo in trajnejšo osebno preobrazbo.

Poleg Šole čustvene inteligence obstajajo tudi različne šole retorike, kjer je povdarek bolj na učenju komunikacijskih spretnosti in tudi nastopanja v javnosti. V Šoli čustvene inteligence pa se poleg komunikacije ukvarjamo tudi s čustvi, medsebojni odnosi, sprostitvijo, samopodobo …

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

g. Boštjan,
poznam nekoga, ki bi mu lahko povedala za vašo šolo.
Pa me zanima, kam naj se ta oseba obrne /smo Gorenjke .-) /?

Boste tako prijazni in mi zaupali?

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Na Gorenjskem predavanja potekajo v Kranju. Najbolje je, da zainteresirani pridejo (pridete) prihodnji teden, ko sta še dve brezplačni predavanji in vpis v 1. letnik programa. Natančne datume predavanj in lokacijo najdete na naši spletni strani: http://www.cdk.si/sci.

Prijazno vabljeni!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

New Report

Close