Najdi forum

Ker se mi je pokvaril avto hodim začasno na bus. In tam je ena večja osamljena postaja. Zvečer ko čakam na bus je tam obup. Mulkarija pije,kadi in se drogira. Vidno zadeti so hodili po sredini ceste. Hodil je počasi in še komaj, malo je manjkalo pa bi šel na vse štiri. Dva sta se pred vsemi šlatala na vse načine. Roke sta imela v hlačah drugega. Potem so se nekaj začeli kregat in pretepat. Ko sem nekaj rekla mi je rekel -utihni stara. Sem se kar ustrašla. Kaj vam se to tudi dogaja?

Ne boj se saj so samo otroci naših idealnic. So se mal hecali, kaj pa otroci vedo, stara.Ampak v bistvu niso hotel nič slabega.

To se dogaja povsod. Na zalost dandanes je tako. Vcasih se je mladina vsaj skrivala, danes pa se ponosi na to. Da ne govorim o tem, kako pijani potem unicujejo avtobusne postaje in podobno …

Takim sploh nima smisla karkoli reci, ker potem si dajo duska z zaljivkami.

ja otrok pa res ne bomo obsojali? To so ja naši sončki ane? Bog ne daj da pouzdigneš glas, kaj šele da bi mu eno pripeljal, ker te bodo zaprli.

Si iz Ljubljane?

ne nisem iz lj. en pa je bruhal po pločniku drugi pa so se mu smejali. :((
Kje pa so še posti o tem? nič nisem videla prosim za linke.

Pa kaj se razburjaš, amerika pač prihaja k nam. In kaj če je bruhal, v vaši vasi pa pijančki ne bruhajo.Jaz se enostavno izogibam teh situacij, in kaj naj, naj pišem. Pa sej so to itak sami socialni na dnu, a ne, to niso naši sončki.

Uf, to pa je novica dneva. Ne vem koliko si stara, ampak to se je dogajalo že 15 let nazaj. In verjetno še prej.

takšen je svet izven izoliranega avtomobila. ti verjamem da si šokirana.ni mi pa jasno, kaj si v tej sitaciji imela glasno za pripomnit. to se enostavno ne dela.še nikoli mi ni prišlo na pamet da bi neznanim ljudem dala na znanje kaj si o njih mislim. npr. gospa vaš parfum mi pa smrdi, ali gospod, vam pa šprica iz ust ko govorite! tako, da pripombe da naj utihneš so po moje čisto na mestu.

Ko so se pretepali sem rekla da naj nehajo, ker sem bala da še koga hudo ranijo.

Pomojem je bolje da se ne vmesavas, da se se tebi kaj ne zgodi. Kaj pa ves katere substance so se prisotne poleg alkohola. Si pa ne morem da se ne vprašam….. KJE STE STARŠI?

Si pa ne morem da se ne vprašam….. KJE STE STARŠI?

V Ljubljani :)))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) itak!!

Imam “to srečo”, da opazujem goste nočnega lokala že dobrih 10 let. Zaradi hrupa ne spimo cele noči vikenda in potem jih včasih opazujem. Alkohol, droge, ni da ni…od rosno mladih, do tistih mojih let – okolica pa nastlana, poscana, pobruhana…fuj in fej!!! So vmes vaši otroci??? Ja, otroci nekoga-nekih staršev pač so. So vmes moji znanci??? So, seveda. Ljudje nimajo pod vplivom alokohola in drugih “primesi” nobene kontrole več – zadnjič je bila nališpana razgaljena mladenka dobesedno poscana – mislim, halo!!! Marsikdo sploh ne ve zase. Groza! Ogromno se govori o drogah in na alokohol kar pozablja – alkohol je tudi hud problem naše mladine!!!

Samo sigurno ne od forumskih mam.

Ti verjamem,da si šokirana.Tako obnašanje je že nekaj vsakdanjega,žal!

V takšnih primerih je potrebno poklicati policijo. Verjetno so bili med temi “hajduki” tudi mladoletni. Po zakonu je prepovedani točiti alkoholne pijače vinjenim osebam in osebam mlajšim od 18. let. Tako bi policisti lahko opravili ustrezni postopek in kaznovali kršitelje.
Ob takšnih incidentih ne gre le za našo varnost, temveč tudi njihovo. Velikokrat lahko ob pravočasnem ukrepanju preprečimo kakšno hujšo poškodbo

Šokirana, zelo žalostno je, da je današnja mladina takšna!
Zelo sem razočarana glede naše mladine in takšne otroke še ščitijo njihov starši kot Kočevske medvede….
Že od majhnega bi ju morali navajati, da otrok ve, da je res. Ne pa, če otroka učiteljica malo povleče za lasje ve pa takoj v luft, zato pa imamo takšno mladino pokvarjeno, ker jim preveč potuhe damo…
lp,

Nej se fiksajo, v čem je problem.

Jaz sem veliko bolj zgrožen ko vidim da se odrasli ljudje zbirajo v cerkvah.

Veliko več ljudi uničijo religije kot pa alkohol.

Sem abstinent. Od obojega.

Jaz sem enkrat na stopnišču pred službo videla en tak prizor, da me je minilo … Bilo je pozno zvečer, ampak jaz sem ostala, ker je Cvilka kotila in sem se hotela prepričati, da bo vse v redu. Ko sem videla, da so vsi štirje skuštrančki v redu in da tudi mamica ni preveč zdelana, sem se odpravila proti izhodu. Ustavila sem se pri alarmu, da bi ga nastavila, naj se vklopi, ko bom odšla, pa sem skozi steklena vrata zagledala na stopnišču stavbe nekaj mladih. Dve dekleti sta se obešali ena po drugi, ker nobena od njiju ni mogla sama stati. En fant je bruhal, ostali so sedeli (februarja!) na stopnicah.
Potem sta tisti dve dekleti, ki sta podpirali druga drugo izgubili ravnotežje in sta z glavo navzdol zgrmeli po stopnicah. Samo čakala sem, če se bosta še premaknili, ali sta si nemara zlomili vrat. Mislim, res sta grdo padli. Ampak jima ni bilo nič. Sedeli sta na tleh, ena v luži, in se bedasto smejali.
Ko sem prišla ven in zaklepala vrata za sabo, so dajali neumne pripombe, ampak jih nisem šmirglala in sem samo šla.

VČasih je biti študent pomenilo biti izobražen; zdaj biti študent pomeni biti svinja pijana, ki se valja v lastnem kozlanju.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Samo dodala bi svoje mišljenje.Sem proti alkoholu,kar me je izučilo v mladoszi od odčeta pa še zdaj spremljam to vsak dan,saj delam v gostinstvu.Ja,teško je otroka naučit,da alohol bolj škoduje-tako in drugač,kot pa je dober,če so že starši takšni.Ne mečem vseh v isti koš,da ne bo pomote,vendar samo povem kaj jaz vidim.80%moških,pa tudi kar nekaj žensk,ki so starši,seveda za njih zelo vzorni starši,se ga nacejajo za šankom,z otrokom zraven.hodijo skoraj vsak večer pijani domov….kako naj potem otrok ve da je alkohol zlo,če pa so starši njihovi vzorniki,in uživajo v alkoholu.
Pa še sedaj,ko nisem rosno mlada in imam partnerja,kateri je sam živel v takšni družini in seveda je bil pirček njegov najboljši prijatelj,se sprašujem,kako hudiča je to možno…ravno meni.vendar se bom potrudila,da se to neha.Z njim sem bila po dolgem času na fešti in je bil ravno on tisti,ki je bruhal skozi ograjo.Takrat sem misla da se mi bo zmešalo.Vendar sem dala vse od sebe,da mi pomagam,da bo videl,kako to zgleda in kam to vodi.Za enkrat mi lepo uspeva!!
Tako tudi vem,da je glede alkohola pri mladini veliko važen starševski odnos in ne samo družba.
Se pa bojim kaj bo z vsem tem,že zdaj,ko še nimam otroka,razmišljam,kač če mu bo ak pijanski kreten ali pa fiksar aj storil,ko bo šel iz šole.Najbolje,da bi bila z otrokom 24 ur na dan.Res me je groza.
Pa ne razumite me narobe,nikogar nočem obsojat,samo svoje mnenje sem povedala.Sem morala dat malo ven iz sebe.

New Report

Close