sodnik
prosim za pomoč!
moram k sodniku za prekrške in ker še nikoli nisem bil v taki situaciji, me zanima kaj vse me čaka tam. Kdo bo tam, bo spraševanje na veliko kot policija in če ima sodnik že podatke o meni oz. o prekršku (npr. kar sem vse (v stresu) “izjavil” in se moram držati tiste izjave in kaj se zgodi, če ne povem ravno isto sodniku kot sem policiji, pa ne da bi hotl lagat? Kaj še? Mi izreče denarno kazen (ker mi je kriminalist tko povedal). Kako dolgo traja pri sodniku? Eni so mi rekli naj ne plačam, pač pa se naj pritožim- -kako to spet in kakšni so stroški? Kako prikriti to pred starši, znanci…?
kje na internetu lahko pogledam take stvari, bolj konkretne?
Prosim lepo in hvala. Lp.
Žal mi je, ker ste najbrž napačno razumeli mojo rubriko.
Pomoči oziroma nasveta, ki si ga želite, Vam jaz ne morem dati.
Sem namreč farmacevtka in odgovarjam na vprašanja v zvezi z zdravili in zakonodajo. Sodnika za prekrške zaenkrat tudi še nisem videla od blizu, zato Vam ne morem prav nič pomagati.
Svetujem Vam lahko edino to, da govorite resnico, kajti le ta je lahko vedno enaka in, da se ne bojite sodnika. Vsi smo ljudje in verjamem, da tudi sodniki razumejo stiske ljudi, posebno če so mladi in niso grešili z zlim namenom.
Svetujem Vam tudi, da se zaupate staršem. Nihče Vas ne bo imel tako rad, kot prav oni. Kar se pa znancev tiče, pa sami presodite, kateri so zaupanja vredni in kateri ne. V glavnem pa ti niso vedno pomembni.
Želim Vam vse dobro, saj te stvari niso tako hude!
Forum je zaprt za komentiranje.