Najdi forum

prosim za pomoč!

moram k sodniku za prekrške in ker še nikoli nisem bil v taki situaciji, me zanima kaj vse me čaka tam. Kdo bo tam, bo spraševanje na veliko kot policija in če ima sodnik že podatke o meni oz. o prekršku (npr. kar sem vse (v stresu) “izjavil” in se moram držati tiste izjave in kaj se zgodi, če ne povem ravno isto sodniku kot sem policiji, pa ne da bi hotl lagat? Kaj še? Mi izreče denarno kazen (ker mi je kriminalist tko povedal). Kako dolgo traja pri sodniku? Eni so mi rekli naj ne plačam, pač pa se naj pritožim- -kako to spet in kakšni so stroški? Kako prikriti to pred starši, znanci…?

kje na internetu lahko pogledam take stvari, bolj konkretne, praktične?

kakšne izkušnje imate vi, kakšna je kazen npr. za šut horsa, kar sam predaš in je zate (bilo namenjeno).

Prosim lepo in hvala. Lp.

F.

Bistvo je zakaj moras k sodniku za prekrske…kaj pise na povabilu????

nisem še prejel povabila, gre se pa, da so mi našli heroin in bom pozitiven na to in lexaurin ter thc.

Pa še vozil sem in mi vzeli dovoljenje za 1 dan. Ali se lahko poslovim tudi od vozniškega? Kaj lahko napravim sebi v prid in kdo mi lahko da kakšno “priporočilo” oz. da bi bila kazen čim blažja?

Hvala.

Vazno je kaj si rekel na zaslisanju pri zdravniku…glede hrane….
jst sem ful bluzil povedal prave stvari pa ze dve leti nism nic dobil….velika moznost je da ti zapade….drugace pa 90.000 + se nekaj sodnih stroskov….( za ispit pa nisem sigurn,baje ti ga ne morjo vec vzet)

zakaj pa mi ne morejo vec vzeti vozniškega, če bom 99% pozitiven vsaj na thc. al velja to le az alkohol? Tisto glede prehrane pri zdravniku sem zabluzil, sebi v škodo…če smo že pri tem..

hvala ti seraphium, al kaj si, očitno si mi le edin… lp tebi!

ti zakoni se tolk hitr spreminjajo,da jim komaj sledim…
Nazadnje je blo da so ti ga vzeli za dve leti…pol si ga dudu pa nazaj pa 120.000 kazni Velika verjetnost je da ti bo zapadlo…. ker jih zapade 3000 na leto Upam da ti bo,ker ce meni nebi ne vem kaj bi naredu
l.p

Ko tje meni znano ti izpit še vedno lahko odvzamejo je pa res os sodnika ,če še nisi bil nikoli kaznovan se enostavno probaj pogoditi .Vem pa da so sedaj bolj strogi in nedopustni kot pred časom ,ti pa predlagam ,da si prebereš zakonik na netu “KZ”
Pa veliko sreče in moli da ti kazen dejansko zapade – sicer pa zavlačuj 3x se lahko opravičiš

Vem, da je to dokaj pozen komentar na tvoje dejanje, ampak vseeno…

tebe skrbi, da ne bi imel visoke kazni zaradi tvoje vsebnosti opojnih substanc pri vožnji… si en velik kreten, egoist.. Če že škodiš sebi z vnosom opijatov in drugih substanc, še to ne pomeni, da lahko (očitno se) brez kančka trezne pameti sedeš za volan in s tem ogrožaš življenja soudeležencev v prometu. Če želiš škoditi daj samemu sebi!

Želim ti, da ti kazen ne zastara in, da boš plačal visoke stroške za vse storjeno. Mogoče si boš naslednjič premislil!

L.

no ja, pa mi odgovori, petrič, kolikokrat beremo v časopisu, da se je zgodila prometna nesreča zaradi vožnje pod vplivom nedovoljenih drog in kolikokrat glede alkohola!

ostali…!

pravim, da je takšno stanje v zmerni dozi mnogo varnejše od alkohola. vsaj, kar se tiče z moje strani; jasno pa, da ne vozim, če sem slučajno malo bolj juhuhu. take stvari pa so najbolj odvisne od posameznika. in za take stvari ne rabiš biti ravno junkie.

upam, da tudi vi, slovenija, poznate nekaj uglednih (javno znane) ljudi, ki pa prav tako npr. kadijo travo ali pa alkohol in tablete.
in da te da policija iz principa na strokovni pregled zaradi SUMA take vožnje, čeprav si ta dan in dneve, tedne čist, le tvoja kri ni glih.

so…

lp.

New Report

Close