Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija sociopat

sociopat

Pozdravljeni!

Na internetu ne najdem nič pametnega, zato se obračam na vas.

Zanima me, če lahko oz. kako v otroku prepoznaš sociopata.

Hvala in lep dan! Petra

Sociopat je napol laična oznaka za osebo, ki ima motnje osebnosti, perdvsem v odnosu do soljudi, zakonitostidružbenega življenja nasploh. To ni oznaka neke bolezni, je pa lahko del številnih motenj. Zato tudi nikjer ne boste našli bolezni s tem nazivom in si o njej tudi kaj več prebrali.
Na vaše vorašanje ni mogoče odgovoriti, saj ni znano, koliko je otrok star in kateri znaki oz. obnašanje vas napeljujejo na to misel.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

http://hr.wikipedia.org/wiki/Sociopat

Tole sem našla v hrvaščini in v popolnosti opisuje sinovega očeta.

Za sina po mojem mnenju že zdaj pri 12. letih veljajo opisi pod točkami 2, 3 in 6.

Potem s emorate posvetovati s pedaitrom in kliničnim psihologom, ki bo ocenil otrokovo ogroženost.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close