Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Socialna pomoč in dohodnina

Socialna pomoč in dohodnina

Pozdravljeni.

Zanima me, kako je z socialno podporo in izplačilom le te.

Od decembra 2009 do septembra 2010 sem bila zaposlena. Sedaj dobim maja 2011 vrnjeno dohodnino (400 evrov). Zanima me, kako to vpliva na mojo denarno socialno pomoč, ali se kaj spremeni oziroma ali mi jo lahko ukinejo. Moram to, da dobim denar javiti na CSD?

Vsekakor javite CSD

Lep pozdrav! Tina * * * mislimo pozitivno, delajmo pozitivno, rešujmo težave pozitivno in živimo pozitivno naravnani * * * **************************************************************************************************************************************************** Legenda: DSP=denarna socialna pomoč, IDSP=izredna den. soc. pom., EBO=evidenca brezposelnih oseb, ZRSZ=zavod rs za zaposlovanje, ZUP=zakon o splošnem upravnem postopku, ZSV=zakon o socialnem varstvu, OD=otroški dodatek, SD=starševski dodatek, SN=starševsko nadomestilo, CSD=center za socialno delo, MDDZS=ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, MO=materialna ogroženost *****************************************************************************************************************************************************

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close