Socialna anksioznost
Ja mislim, da nas je kar nekaj takih. Nisem dosti starejša od tebe ampak kot bi brala sebe pred nekaj leti.
Tudi, danes pridejo take situacije, ko je silence. Ampak veš kaj, s temi stvarmi se sploh ne obremenjujem več. Če se mi ne da govoriti (je tak dan, mi je tuje kar se pogovarjajo itd..) oz. če v danem trenutku z osebami poleg mene nimam nič za govorit, ali pa je kakšna tema na katero nimam kaj za pripomnit, sem pač tiho. “Ne morem z glavo skozi zid” Tudi oseba/e na drugi strani niso vedno take, s katerim bi imel connection, na silo pa tudi ne gre. In v tem je čar življenja, da nikoli ni isto.
Vsak ima svoj, dan, obdoboje za sabo, tako da nikoli ni vsak isti. S tistim, ki ti bo pa namenjeno se povezat se bo pa kar zgodilo.
Tako, da res, najbolje je da se s tem sploh ne obremenjuješ in se prepustiš. In se ne sekiraš vsakič in premlevaš o tem, ko ti ne uspe speljat nekega pogovora. Greš naprej kot da tega ni bilo in se prepustiš življenju v naslednjih trenutkih. Strah je pa odveč in nas samo bremza. Tako, da: “Ni me strah!” je najboljše.
Od kar se s tem ne obremenjujem je življenje veliko lepše. Good luck 😉