Najdi forum

Pozdravljeni!

Imam socialno fobijo in depresijo, se pa stanje izboljšuje. Obiskujem psihologinjo. Se pa preveč ukvarjam s tem, kaj vse sem zamudila ( sovrstniki, žuri, prijateljstva,..).
.
Muči me tudi, da še nisem imela fanta. Stara pa sem že 28 let. Premišljujem, če mi bo sploh kdaj uspelo ali bom celo življenje kar sama. Vem, da moram tudi kaj sama narediti na tem, vendar mi je težko – sem preveč nedostopna. Sploh pa ne vem kako naj začnem. Enkrat me je en celo povabil na ples, pa sem takrat otrpnila in “zbežala stran”. Večkrat premišljujem o tem, in da bi morala ravnati drugače. No, tega ne morem več popraviti.

V reali mi je zelo težko spoznavati nove ljudi. Tako, da sem prišla do tega, da mogoče poskusim preko interneta.
Kaj bi mi vi svetovali, da naredim?

Lp

Lepo pozdravljena,

v življenju nikoli ni nič zamujenega….le sprejeti moramo, da je preteklost – preteklost. Pomemben je ravno trenutek tu in zdaj. Kaj lahko ta trenutek naredite, da boste srečna? S strahovi se je vedno potrebno soočiti.
V kolikor je srčna želja, je tudi pot. Razum pa vam bo pomagal skozi prepreke. Ne fokusirajte se na to kaj ste zamudili ter da ne veste kako in kaj…poskušajte se prepustiti. Napišite si srčne želje in cilje, da jih boste začutili…tako jih boste lažje udejanili.

Vzamite si knjigo “Secret” – Skrivnost….

V kolikor boste imeli občutek, da ne morete kljub vsemu sami čez to, pa poskušajte preko psihoterapije. V tem primeru me lahko kontaktirate na infoVpsihodinamskapsihoterapija.si ali 041 535 555.

Hvala in vse dobro vam želim,

Barbara Sarić, psihoterapevtka

New Report

Close