Najdi forum

Včeraj zvečer sem slišala eno zanimivo pripombo na punce, ki jih omenjaš. Smo sedeli pred enim lokalom in opazovali lepa dekleta in jih komentirali…ipd…in je tip od prijateljice izjavil, da takšne punce izbirajo fantje brez domišljije. Saj da so vse enake.

Kako pa veš, da so punce tiste pleh. Lahko pa tip nima nič in je dober v čem drugem?

ja tkole mamo… zmeri so dobri tipi zasedeni , majo pa ponvad kkšne smešne ženske…ponavad take k majo full dobr razvit oprsje, faco k od krave rit, pa tud take k pač kuj dajo (sej vemo kva),pa pomoje take k ne znajo kej preveč razmišlat k se pol moškim ni treba tolk zgovarjat… kar se pa žensk tiče kao keš pičk pa tkole… sej je full dobr de ma tipo dobr avto pa svoj flat pa de ma banko dnarja sam halooo!!!!!! kaj mu pa to pomaga če pa se ne zna do žensk obnašat pa misl de je cel svet pod nemu pa de je njegova ženska zanga sam ena izmed manj pomembnih 6 milajard folka… sej ql de tipo žensko razvaja pa de jo pele na večerjo pa to samše zmer mu pa to ne pomaga kej dost če ne zna ženski kej lepga povedat pa na kkšn drug način k pa z dnarjam to pokazat… ne rečm so keš pičke zmer so ble pa zmer bojo sam ni pa pol treba vse ženske k rade dobr zgledajo pa majo tip k ma slučajn audija u isti koš metat

In zakaj je dobro, da ima tip svoje stanovanje, denar in avto?

Mislil sem na tip pičk, ki si jih opisala nekje na sredini.
Drugače pa, zgleda da se tudi ti lepo voziš.

Slabo opazuješ!

ja full je fino če ma tip svoj flat k pol ni nikol frke s sexom v avtu pa ni se treba ment kdaj bo možn se predat užitko itd. k je pol vse full bl enostavn k greš lohk k tipu domov … za avto je tud fino če je k pol ni treba skrbet kdaj pa kako boš pršu dam … če ma pa keš je pa itak zmer dobr… sam ne me zdej narobe zastopt k če tip tega nima še ni nujn de je pol full bad k ni

Prebiram tole in se čudim – toliko besed okrog barve las. Jaz sem blond, nosim dolge lase. Ko sem bila mala, sem bila naravno svetla, potem, ko so lasje potemneli, sem si jih začela umetno svetliti. Polt imam svetlo, mi tudi temni ne bi pasali, pa tudi tako sem navajena, pa dobro se počutim. Je pa res, da nekateir verjamejo v stereotip bjonde – lahke -glupe -tupe (bye the way, bjonda no.1, sex simbol Marilyn Monroe, je bila v realnosti zelo inteligentna ženska). Vendar je pomembno, kako se vedeš. Kdor ma spozna, me s tem stereoptipom ne enači, ker enostavno tja ne spadam. Poznam veliko deklic – neblondink, ki se vedejo, kot, da so brez možgan.
Je pa res, da padem v oči, ker se mi velikokrat zgodi, da se me ljudje spomnijo, jaz pa se njih ne. Pa ne le moški, tudi ženske. Ampak kolegica, ki ima dolge rdeče lase je mislim prav toliko vpadljiva. Tako, da ne verjamem, da bi me kdo zaradi las imel za kaj drugega kot sem. Meni so ful všeč črni tipi, pa se mi je zgodilo, da sem se tudi že zaljubila v svetlolasca. Kemija naredi svoje, kaj moreš.

Mogoče si pa ti tista, ki mi je padla v oči tiste sobotne noči.
Tko je, všeč so mi bjonde.Pa še črn sem, tko da…….
Pohvale..

Odgovor na objavo uporabnika
Lili , 15.10.2001 ob 14:20

Aja, jest sem drugače naravna rdečelaska. Samo za informacijo, če koga slučaaaaaaaaajno zanima.

pusa ,,,potreben ,,,,,,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close