Sobota
Army,
zelo puhlo, površno in samo na osnovi izgleda ocenjuješ ljudi (ti se seveda delijo samo na lepe in grde, vmesnih nians ni), potem pa trobezljaš o takšnih in drugačnih pičkah.
Ej, Lili. jaz sem mela celo skupino takih prijatlic, ki so hodle ven samo zato da so se kazale ne pa da bi se zabavale. Pa v lokale so hodle da so lahk kelnare gledale in podobno. Zarad tega sploh vec nimam nobene prijateljice. Samo eno in edino in pravo-Ribico* (da se pohvalim). Drgac se pa lih zaradi vsega tega kar se pogovarjamo o zenskah veliko boljse razumem z moskim spolom in mam vec moskih prijateljev kot bom kdaj koli mela zenskih. Pa vnaprej ze povem, da ne posplosujem in ne pravim da so vse zenske taksne, jih je pa na zalost vedno vec.
Ok, zdaj ko smo ze v taki debati, mene se nekaj zanima. Splosno znano je namrec, da so (baje) blondinke najboljse bejbe in da tipi na njih bolj palijo kot na kaksne druge pa me zanima ce je temu tako. Fantje kaj vi pravite?
Sama sem ze dozivela par takih scen, kjer se je pokazalo da drzi ta teorija. Poznam tut par blondink, ki so v to prepricane da so boljse od temnolask. Ena sosolka mi je celo enkrat rekla (seveda je bla blondinka), da bi name tipi ful palili samo blontna bi morala bit-mislim halo!!!! Od kje ji ta ideja ??? Pol je blo pa tako da smo bli v italiji v eni diskoteki in so se tipi samo okol nje motali pa mi je rekla ‘vidis, da moji zlati laski palijo’. Pa da ne omenjam tega da je zenska grozna, niti ni simpaticna v obraz, niti nima lepih las.-so cist uniceni od barvanja. V cem je fora da so vam blondinke tolk vsec? OK, ce je narvna se gre, ampak tiste k so bele pa nikakve pa res ne vem no…ok..sori da sem zdaj zatezila s tem..
Aja, jaz sem temnolaska btw :))
Končno sem našel čas in se prebil čez vse tole. Vsi imate po svoje prav, v vsakem sporočilu sem našel nekaj s čimer sem se strinjal. Na žalost je res vedno več takih žensk kot jih večina tu opisuje. In kar je še najhuje. Ko greš npr. v soboto zvečer ven v kak lokal je sploh skoraj nemogoče spoznat “normalno” punco. Tudi tiste, ki so sicer čisto v redu si v soboto zvečer nadenejo neko masko, ki jim glede na karakter ne ustreza. Bojim se, da postaja kurasto obnašanje nekak vedenjski vzorec, ki se ga tudi v redu punce tu in tam poslužujejo, ker pač mislijo, da bodo tako bolj zanimive, dosežejo pa ravno nasprotno. Vsaka čast ne-kurastim puncam, ki jih je kljub vsemu še dovolj (upam vsaj).
Očitno so blondinke res bolj vpadljive, nikakor pa ne dopadljive. Jaz osebno imam raje temnolaske.
Eh, s teboj se itak vedno strinjam 🙂
Eh, s teboj se itak vedno strinjam 🙂
He he he, enako! 🙂 Verjetno bi imela kaj debatirat ob piru, a ne? 🙂
Army, imam občutek, da si zadel tarčo v center … he, he.
Lp, Bgv
Men se pa zdi, da se tipi bl sami zase drzijo po lokalih. Gledajo ze, rece pa noben nic. Al pa med sabo komentirajo, ko gre kaksna bejba mimo.
Kaksen pristop pa imate vi, decki, ko je treba kaksno novo spoznat???
Težko da sploh katero ogovorim, zaradi zgoraj že naštetih razlogov. Sem pa že prestar, da bi se delal budalo na tem področju.
Ja, te čisto razumem. Potem je pa (moja prijateljica) čisto paf, ko jo kakšen znan Slovenec ogovori. Še posebno, če je samski. Potem cele dneve sanjari samo o njemu. Sem ji že rekla, da se naj spusti na zemljo, dobi normalnega slovenčka za fanta, pa zgleda, da ni nobeden dovolj dober zanjo. Ja, tako pač je.
Po moje pa padajo na blondinke, ker vedo, da bodo lažje “padle”. Poleg tega pa takšne ponavadi niso za dolgotrajne veze. Za eno noč se pa tudi kdaj rabi…
Bravo, Aligator!!! Sploh to o umetnih nohtih…poleg vsega drugega umetnega, ki lahko moti..hehe.
Glede blondink pa….bom zadržala komentarje. Definitivno se jih bolj “vidi”, opazi se jih hitreje. Ampak dandanes jih je itak toliko, da se folk več ne pali tok na njih, ker enostavno niso več zanimive!
Mogoče pa je to krivo, da lepe ženske hodijo okoli z “bedaki”. Ti “bedaki” so verjetno edini, ki si jih upajo ogovorit 🙂
lp, muteman
P.S.: Tisti narekovaji so ultramegagiga narekovaji!
Saj ni tako črno-belo, stvar je taka, da v bistvu nisem mahnjen na določen tip,
ampak imam obdobja, ko me določen tip bolj pali kot drugi.Drugače pa različnim
ženskam paše različna barva, pa če je punca simpatico pač ni odvisno od barve las, glavno je da ti pade v oči.
Bravo mala, pohvalno razmišljanje.
Stari modri italijanski pregovor pravi: Bionda di sera, bell’ tempo si spera :)))
oz. če malo poslovenim… blondinka zvečer, obetajo se lepe urice :)))
Kako lahko tako bolano posplosujes?
Ej Zakaj punce zmeri tok norite za kelnarji? Za kelnarcami zmeri norijo sam pijančki. To sem že doskrat opazu da ste babe nore za kelnarji? To čist tko vprašam. Ubistvu niste vse take, sam dost jih je! ZAKAJ?
Forum je zaprt za komentiranje.