Sobota
Zadnjič, točneje v soboto smo mal bluzili okoli in obiskali nekaj ljubljanskih lokalov.
Moje mišljenje ob vsem dogajanju je sledeče: slovenska dekleta so noro dobre ženske za popi…..Videl sem toliko lepih in simpatičnih ženskic, da Vam gredo vse pohvale.
Edina napaka kar me moti je, da imate moških težakov že čez glavo in tako ne …….. tudi drugih, ki so čisto v redu.Tako nam onemoočate stik z kakšno, ki ti res pade v oči in bi jo rad spoznal.
Pa še ena: vidiš par, ona-svaka čast, zraven pa tip za kozlat, ampak se potem postavlja vprašanje: al je pleh …….. in ma tip denarja za znort, al pa njegov stari fura kravato in je en direktorček, ki je sinu kupil kakšen Audi A3 ali pa TT.
Škoda je sam ta, da takšne p…….. ne bodo nikoli spoznale, kaj je ljubezen in da bodo s takim dripcem cel življenje sam zato ker ma denar, zraven se bosta pa oba dol dajala s kakšnimi sodelavci/kami ali družinskimi prijatelji saj bosta mela en druzga poln k…..
Pa še nekaj: konkretno sem si zapomnil eno bjondo, ki sem jo opazoval v Kolosej-u in kasneje v Casi.Bila je s kolegico črnih(rjavih) las, obe s prekrasnim dekoltejem in sta v Casi od utrujenosti že sedeli na prvi sedežni desno , ko prideš gor( okrog 3-4 zjutraj).Saj ne da sem kakšen manijak, ampak samo še posebej bi jo rad pohvalil za dobr izgled in postavco.Svaka čast!
Tako, prosim za komentar, posebej cash oz. pleh ……..!( boge!!!)
Ej Army, al je zunanji videz pomemben, pa kakšen gvant nosiš. Važna je vsebina. Kaj čutita eden do drugega. Punce pa smo itak rade bolj zrihtane.
Aligator: a ti misliš, da je dobra punca po izgledu z fantom, ki ne igleda dobro samo zaradi denarja, zaradi avta in podobnih stvari?
Lepo te prosim.. Nekaj vsi govorite, kako vam je pomembno kaj je v srcu.. itd, potem pa take tukaj gor pisete..
A ti pa pol tako dobro izgledas, da tako visoko letaš?
In kdo je tu Aligator?
Hehe, malo sem imena zamešala.
PARDON!!!
——–Pa še ena: vidiš par, ona-svaka čast, zraven pa tip za kozlat, ampak se potem postavlja vprašanje: al je pleh pička in ma tip denarja za znort, al pa njegov stari fura kravato in je en direktorček, ki je sinu kupil kakšen Audi A3 ali pa TT.———
Možna je še ena varianta. Mogoče pa tako dobro f…ka, da je beyba odkrila zaklad, ki ga ne izpusti.
Drugače pa se z vsem navedenim total strinjam. Maš hudo prav!
No, pa se bom oglasil na to temo, ceprav je nisem zacel. Sem pa pred
meseci ze nekaj pisal o tem, ce me spomin ne vara.
Tudi sam sem pred meseci obiskal vec ljubljanskih lokalov in opazil
podobne stvari, kot o njih pise Army. Ugotovil sem tudi, da sta videz in
urejenost – beri obleka – precej pomembna za to, kaksen odnos ima do
tebe osebje lokala in seveda razne zenske, ki jih tam spoznavas.
Moje osebne ugotovitve so nekako naslednje: pri vecini zelo urejenih
punc, ki padejo v oci v lokalih, je zunanjost v glavnem najvec, kar imajo. Veckrat sem se spraseval, kaj te zenske delajo cez dan, da jih nikoli nikjer ne vidim ?
Ko sem se z nekaterimi spoznal osebno, sem ugotovil, da so vecinoma frizerke ali pa prodajalke v raznih butikih. Od njih sem potem veckrat – zelo kmalu dozivel
razna vprasanja, kaksen imam avto in podobne zadeve. Taka vprasanja me niti
niso najbolj presenetila. Sploh pa ponavadi nanje naredil velik vtis, ce sem jim
narocil kaksno steklenico Srebrne penine – to je ponavadi upalilo….
Skratka, ko se clovek poglobi pod to fasado, je vecinoma pod njo bolj malo.
Narediti vtisa – ce si moski – nanje tudi ni tako tezko – nekaj videza, koscek
stila in kakih 5 jurjev SIT je ponavadi dovolj.
Naj se dodam, da sem imel pred nekaj meseci ocitno zelo redko sreco, da
sem spoznal zensko, ki v sebi zdruzuje stil, eleganco, razgledanost in pamet.
Pa je nisem spoznal v lokalu.
Zdaj vemo, katere se zadržujejo v lokalih. Kje pa so ostale, tiste, ki so dopoldan na predavanjih, popoldan pri knjigi, zvečer pa ? Ali pa tiste, ki so dopoldan v drugih službah? Kje naj se ta dekleta srečujejo, kje naj kakšnega tipa spoznajo?
Se to – dvomim, da bos na tem forumu srecal dosti pleh in cash p., to pa
iz vec razlogov:
– vecina teh zensk ne uporablja interneta
– vecina se ne zna dovolj pisno izrazati, da bi na temo znala pametno
odgovoriti
in
– z umetnimi nohti je tezko tipkati.
Torej – zadovoljiti se bo treba z odgovori nas ostalih, ki pa tudi kaj povedo.
Haha, stari, resnično, resnično. Lahko bi še dodal pa tudi zato, ker čez nekaj časa ne bi videle več na monitor, ker bi imele celega usranega od edigsa >:))
kaj pa s temi na našmu forumu ?
( te pa imajo same s seboj težave – razen redkih …)
Aligator!
Tudi tukaj se najdejo pleh in cash pi***ke … in jih po njihovih postih takoj spoznaš. Problem je v tem, da če jim napišeš: “Pleh pi**cke, oglasite se!” … tolko neumne spet niso, da se bodo oglasile, ker si še vedno mislijo: “Jaz pa že nisem pleh p…., pa tudi če imam tipa samo zato, ker ma tko dobr ferrari in ker me vsak dan pelje v novo restavracijo, pa tisti enkarten zlat prstan mi je kupu, da o tisti enkratni večerni obleki ne govorimo,….”
No … kar se pa tiče Army-jeve teme. Res je … okrog je precej dobrih bejb. Jaz se tudi štejem med njih (pa ne zaradi tega, ker bi se počutila resnično tako dobra .. temveč zato, ker kamorkoli grem, ne grem neopažena mimo), vendar imam tudi veliko v glavi. In verjamem, da med tistimi, ki ste jih gledali po lokalih je veliko takih punc, kot sem jaz … ki so rade lepe in privlačne, vendar jim to ni stopilo v glavo.
Fantje … veselo na delo, pa od ene so druge in jih stestirat!!!!
Lp, Bugnavilea
Za modela pravzaprav nisem, vendar z izgledom nimam težav.
Ampak od tipov s katerimi so cash-pičke pa defenitivno v večini primerov bolj zgledam.Tako se te pičke ločijo od ostalih.
Seveda ni res, da so vsi pari taki, ampak nekaj resnice pa je v tem.
Pa ne letam visoko, nisem narcisen, hudo je k pičke visok letate, v glavi pa razmišljate enako kot mi!
Drugače je bila tema pohvala deklet, ki dobro zgledajo in se znajo urediti, ne pa totalna graja vsepovprek.
Glede na tvoj odgovor pa tudi pripadaš tisti skupini cash pičk, al pa dobr zgledaš, zraven maš pa enga zmaja ob sebi, pa te je mal udarl.
Se popolnoma strinjam s tem, da ti je včasih kar slabo, ko vidiš kaj se dogaja zvečer. Drugače pa mislim da je precej bolj vrjetno da boš spoznal v redu punco kako drugače kot v lokalu. Treba je priznat da tipi niso nč bolši po obnašanju kot punce. Kokrkol, ven bomo pa še zmeri hodil!
Bugnica, take ste pa poglavje zase! Redke ko šop bucik v kopici sena 😉
Hm..zelo zanimiva tema. Je bla ze ena podobna tej, se mi zdi. Jaz (ceprav sem zenska) tut nikakor ne prenesem takih samovsecnih zensk , ki se ful majo za nekaj, v resnici so pa take krave da vecjih ni.
Jaz bi se opisala nekako tako kot se je Bugnavilea.
Army, ti si reku da si vidu ful dobro bejbo z nikakvim tipom. Ves kolk dobrih tipov sem jaz vidla z nikakvimi zenskami. Samo po mojem da je bolj malo primerov takih da so samo zarad kesha z njimi…ne vem…Po mojem pa da je to vse skupaj samo stvar okusa. Zakaj bi morali bit lepi skupaj in grdi skupaj. Sej, poglej kaksnega ugly tipa ma Jennifer Lopez pa sigurno ni z njim zarad kesha..Ok, sej ni tolk slab, samo ona bi si lahk nasla velik boljsega, ampak zakaj? Ce je njej vsec pa ce se mata rada…
Sem pa se nekaj opazla. Da majo veliko vec jajc do zenske pristopit tisti tipi, k jih je sam gobec in so v bistvu grdo receno za nic. Tisti, ko pa bi lahko takoj osvojili punco pa malokdaj stopijo do punce. Ok, sej ne recem da mora tip do punce. Lahk tut zenska do tipa. Jaz mam take izkusnje da sem skoraj vedno jaz bla tista ki sem morala narest prvi korak. Pa sploh ne zgledam slabo, pravzaprav dost dobro. Pa ne da bi se hvalila al pa bla narcisoidna, ampak..Sej vsak za sebe ve kako zgleda. In zdi se mi da moski enostavno do zensk ki dobro zgledajo ne upajo stopit, kr se bojijo zavrnitve, ces pri taki bejbi pa nimam sans. Zakaj pa ne? Sej smo lihkar ugotovili, da majo dobre bejbe grde tipe :)…Torej, vi kr v napad. Me vas cakamo…
Me veseli (oz. vem) da obstajajo tud take punce, sej drugač bi blo čist brezveze ven hodt!
Ej, dobro si to napisala. S tem se tudi u iber strinjam. Se pridružujem Mikiju1x
In točno to se tudi meni dogaja, kar si napisala v zadnjem odstavku.
Hello!
Nisem pleh ali cash p… . Svojega tipa imam rada, ker je takšen kot je. In ni lepotec od zunaj, ampak od znotraj. Vem, da vas je malo, ki verjamete v to. Upam, da se bo našel kakšen, ki bo tudi to verjel.
Imam pa eno prijateljico, ki hodi ven samo zato, da je videna. In ko sva šli včasih ven, nisva šli samo v en lokal, ampak sva morali potem po celem mestu lazit v različne lokale, ki so po njenem v tistem času bili “in”. No, tega ne počnem več, ker mi gre to blazno na živce, čeprav je moja prijateljica. In to se jih tudi povedala. Da ne omenim njenih tesnih oblačil in do pikice perfekten make-up. Grrrrrr!
Pa nisem ljubosumna, sploh ne. Sama ne maram oblačil po zadnji modi in veliko make-upa. Le ne gre mi v račun, da je pri svojih 27. letih še vedno takšna in obnaša, kot se je pred osmimi leti. Vsi ostali smo se spremenili.
Forum je zaprt za komentiranje.