Živijo,
zaradi hčerke sem zadnjih 14 dni na bolniški in imam končno čas tudi zase. Tako sem naletela na ta forum in vas spremljam, saj tudi sama želim začeti z Montijem (drugič, prvič neuspešno) in seveda z več gibanjem. Ker sem drugače zelo zasedena (žal sede) se odločam za nakup sobnega kolesa. Kupila bi nekaj za začetnike, vendar nekaj, da bo dobro delalo. Brskam po internetu, kje je preveč ponudbe, jaz pa nimam pojma.
Zanima me, kaj pa vi uporabljate in kaj moram merkat pri nakupu?
Pozdravček!
Greta
Hojla…
Jaz če bi imela denar bi si še danes tole naročila. Imata ga že prijateljica in prijatelj pa sta oba zelo zadovoljna. Prijatelj je kar ORNG dečko pa pravi, da je tale spinner zelo robusten in konkreten.
Predlagam pa spinner zato ker ima malo malo drugačno lego telesa. Tako, da si nagnjen malo naprej. V prvih dneh morda nekoliko nadležno, če si vajena kolesa, potem pa nebi zamenjala nikoli več.
Ta lega je zelo dobra zaradi razbremenitve hrbtenice, kolen in kolkov.
Upam, da ti je kaj v pomoč.
Lp sonček
Hojla…
Jest bi ti priporočala, da jih kar pokličeš pa vprašaš.
Jest sem tu čez naročila orbitrek(kar prek interneta), ampak je blo že ene pet let nazaj. Sem pa ga dobila nekje v parih dneh pa lahko si se zmenil na obroke. Več ti pa ne znam povedat.
Za magnetno zavoro ne vem, ampak ta prijatelj mi je ravno to govoril, da je pomembno da je to sprednje kolo težko pa da so bremze full zredu in da tale to vse ima.
Ga ima pa kolegica v staovanju.
Če imaš kakšna vprašanja mi kar napiši pa bom jaz kolegici poslala mail in je vse povprašala. Ona je kupila takega istega v Avstriji zato izkušenj z nakupom prek nekermana nima.
Lp sonček
Andreja,
kakšne znamke pa je in a ga veliko uporabljaš? Jaz se bojim, da bom čez nekaj časa popustila in bo za odlaganje. Verjetno si ga bom postavila kar pred TV.
IRA,
a mogoče veš a se da iz spinnerja gledat TV, ko je tako nagnjen?
Ironično je to, da že cel dam sedim in brskam po internetu, namesto da bi debelo rit kam premakniha – me zanima če bom tud za vadbo tolk zagreta 🙂
Pozdravček!
Jaz ga sedaj uporabljam skoraj vsak dan. 1-2xga vozim po 2 ure,drugače pa od 15 min do 35 min. Zraven pa veliko pijem, ker mi tako paše.
Letos sem naredila že cca 400 km in sem kar zadovoljna, ker želim nabiti kondicijoza normalno kolo. Vem, da sobno kolo in zunanje ni enako, a je super, da sem prišla tako daleč, ker sem bila pred 4 leti na antidepresivih in me ni sram, da povem, ker je tega sedaj polno. Važno je, da se človek ne pusti voditi negativni energiji. Z marcem začnem tudi teči, če bo le vreme,drugače pa bo april tisti pravi začetek.
Ciao, Andreja