Najdi forum

Zanima me če še kdo papa SNUS ?
Meni osebno je kar uredu in odkar ga furam veliko veliko manj pokadim.
Nekaj sem bral da naj bi ga prepovedali

Jaz sem ga parkrat probala in je fajn. Rada ga imam v vrečkah.

Kaj pa je to?

no, bo povedal kdo kaj to sploh je?

Hja, moj dragi ga je konzumiral nekaj časa. V vrečkah ali raztresenega. Aja, kaj je to. Tobak, ki ga zatlačiš za spodnjo ali zgornjo ustnico.
Stvar okusa. Zame osebno je bljak.
Dobro zadane recimo “Kopenhagen”, ki se ga pri nas ne dobi, zelo dobri pa so menda neki ameriški, ki vsebujejo drobce zdrobljenega stekla, ki povzročajo, da se zadeva hitreje absorbira v organizem.
Samo en podnapis bi dodala. Nekje smo brali, da redna uporaba lahko povzroča raka.

Tudi cigareti povzročajo raka. Statistike iz Švedske pa pravijo da je na Švedskem
med uporabniki snusa precej manj rakavih obolenj kot pri kadilcih.
Jast sem z snusom zmanjšal kajenje iz 2 škatel na 5 cigaret dnevno. Temu pravim uspeh.

No comment … Če zadevo konzumiraš samo zaradi tega, ker bi rad nehal kaditi, te bom razsvetlila: nehaš lahko tudi brez drugi sredstev. Meni je uspelo iz dveh škatel/dan priti na 0 cigaretov/nadaljnje življenje brez vseh sredstev. No, ja, rabila sem voljo in malo motivacije.

Kakšna logika je to, da eno ‘drogo’ zamenjaš z drugo?

snus? pr nas temu rečemo fuga. popularen je pa predvsem pri alpincih in nordijcih. men zadeva precej smrdi – kot po prešvicanih štumfih in mi sploh ne sede, probal sem parkrat fuge v vrečki, z mentolom pa ne bom več. mi je blo slabo in sem mel cel večer na žuru pokvarjen.

Smo različni, meni recimo prav sede taka nikotinska bomba, tudi kako cigaro
si privoščim od časa do časa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close