SNOOKER
wtf…pojma nimam zaka se gre…use žoge so rdeče..nabija sam rdeče pa dobi 1 piko ko pa nabije črno dobi ene 10 al kulk..zaka skos ne nabija pol črne? zaka so nekatere drugačne barve? wtf? a mi lahk kdo razloži pravila igranja snookerja kr je zanimivo sam škoda ko ne štekam ničesar 😀 no tnx če bo kdo razložu 😀 aide
kle si preberi, je malo bolj zakomplicirano kot biljard, samo se navadis
opa lepo napisano :> tnx
no, ja, ta pravila so mal čudn in nejasno napisana… pa ene par stvari ne drži…
snooker,
rdeče žogice 1 točka, rumena 2 t., zelena 3t., oker 4t., modra 5t., roza 6t. in črna 7t. upam da nism zamešala barve s točkami, sicer pa to zdej ni važno.
zbijat morš po točkah not (pač po številčnem redu 1234567), najprej vse rdeče, nato rumene…..
med rdečimi daš lahko not tud ostale barve če pač nimaš lepše poteze na rdečo, vendar se jih vedno oz. dokler ne pridejo na vrsto postavi nazaj na njihovo mesto na mizi, se pa s tem prištevajo točke žogice, zato tudi več toč kot imaš bolš je zate se mi zdi.
kaj kej bl jasn??
lp Cat24
Ga lih zdj gledam na Euro sportu. 🙂 Zanimivo, ni kej…sam js bol ko une žogice na mizi, tipčke gledam….;))
Lp
joj, cat, ne nabiji, če nimaš pojma.
sorry, profi, če sem mal med sabo barve pa točke pomešala, veš v nasprotju s tabo že neki časa nism eurosport-a gledala, vem pa kva dogaja in v čem je point, pa če bi po dolgm času spet se šla gledat snooker, bi tud jest tok hit not padla ko ti, he he he sploh pa je če si tok pametn pa ti unmu pravila razlož, pa oprosti če sem ranila tvoj snooker-ski ponos
pa ne da me je razpi…, sam k tip misl k sm baba, da pa nimam pojma, nej mal pogleda, kako kuglce po mizi plešejo, pa unga k točke šteje nej posluša
sicer je pa pomoje, ta talent, une trike gledu, zdej je pa čist pametn
Bo kar vse res, kar je CAT24 napisala o pravilih Snookerja. Edino kar nisem siguren, je to, da če lahko po rdeči igraš tudi rdečo ali moraš obvezno igrat drugo barvo. Sem že malo pozabil.
no hvala marko, sem že mislila da sem mal mem
ne praviloma daš najprej vse rdeče no, pol pa naprej po točkah
hvala in lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.