Najdi forum

Pa smo ga le dočakali, oz. dočakali par snežinkic. Nekako nič kaj aktivne niste danes, pa sem mislila, če so vam računalniki zamrznili oz. vas je zametlo. Ko smo ravno pri snegu:sinko je včeraj zvečer zagrozil mojemu možu (svojemu očetu): če mi ne prebereš še ene zgodbice, se ne bom nikoli šel s tabo smučat. Mož pa v jok pa na drevo (ha-ha-ha).

Tako čudovito je pogledat skozi okno, ko tako lepo sneži!
Sama sedim za knjigo in poskušam nekaj študirat, pogrešam mojega dragega, ki je v službi!Komaj čakam, da pride domov in da se odpravima na kakšen zimski potep! Upam, da bo ob treh še snežilo in tako fejst ali pa še bolj kot zdajle!
Verjetno bova zavila v kakšno slaščičarno, na kakav in kakšno kremšnito (v nosečnosti sem nora na njih) in potem se bova pogovarjala, kakšne vragolije bi delali šela, če bi bil otročiček že tu oz. bova kaj naštudirala za naslednjo zimsko sezono, ko bo že pravi mali korenjak ali pa prava mala navihanka (ne vema kaj bo)!

Lep dan vsem, upam da se tudi otročki tako veselijo teh snežink kot jaz!

Veš, Saša zdaj si me spomnila mojih občutkov izpred petih let, ki so bili zelo podobni tvojim. Pričakovali smo prvega otročička, bila sem že v porodniški, zjutraj mi ni bilo treba v ta mraz. Veliko sem počivala, kuhala za naju z možem, pripravljala darial, pekla piškote in pripravljala stvari za našega malčka. To so najlepši spomini in tudi jaz sem komaj čakala moža, da je prišel iz službe in da sva jo popoldne kam mahnila.Najraje v kakšne otroške trgovine. Veliko sem brala in razmišljala, kako bo čez mesec, ko bomo že trije. Uživaj vsak trenutek nosečnosti, potem bo sicer vse še veliko lepše, vendar z več obveznostmi. In druga nosečnost je spet nekaj drugega kot prva. Potem imaš že doma enega navihanca in nimaš toliko časa razmišljati o nosečnosti, kilogramih, strijah… Pa vendar je vsaka nosečnost nekaj posebnega, kot je vsak otrok zase nekaj posebnega in lepega.
Veliko veselja!

Joj, kako bodo šele v plesu belih zvezdic lepe lučke v stari Ljubljani. Včeraj sva se s sinkom dve uri sprehajala, kar vpijal je lepoto okrašenega mesta. Jaz pa tudi, mene ta romantika ob božiču zmeraj čisto prevzame.
T

Tudi mene, tako rada vse pripravljam in okrasim, pa darila in mali sončki, ki zjutraj letijo pod smreko gledat, če so kakšna darila in največ mi pomeni to, da se potem tako veselijo vsega, tudi, če je samo kakšna doma narejena malenkost. Včeraj sem sinu kupila za rojstni dan knjigo Pecivo za male in velike (v Intersparu stane samo 990 sit). Uf, se že veselim skupnega packanja po kuhinji, pa take dokaj enostavne zadeve so, tako, da verjetno kar vse bolj ali manj rata. Z izdelavo daril sem že pri koncu- bolj ali manj, zdaj bo trajalo ene dva večera, da vse skupaj zavijem, napišem imena in dobre želje. In potem dam vse pod smreko. Super, komaj čakam, škoda da nimam več dopusta.Drugi teden bi kar doma odprla Pekarno Mišmaš.

Srečnice, ki uživate v zimski idili! Na našem koncu pa piha burja in o snegu ne duha ne sluha, da o predprazničnem mrtvilu niti ne govorim. Prav zavidam vam res, še posebej, ko sem prebrala Tinkarino pohajkovanje po okrašeni Ljubljani. Bo treba vzet dan dopusta in it malo pogledat po LJ. Si kar predstavljam mojo hčerko, kako se bo čudila vsem lučkam in komaj čakam, da še malo zraste in bova skupaj ustvarjali čestitke in piškote.

Imejte se lepo!
Natka

Natka!
Tudi ko sem še živela v MS, sem se za božič, za kak dan podala v Ljubljano. Saj ne, da bi hvalila naše glavno mesto, veliko stvari bi bilo potrebno kratko malo zbombardirati – pa sploh nisem nasilen človek – a zdaj je res prekrasna. Se splača vsesti v avto in odbrzeti sem, saj Primorska ni več tako daleč, a ne? Ko pa te zazebe v rito pa hitro nekam na topel čaj ali kakav.
T.

Ja, tinkara takšne lušte si mi naredila, da bomo v nedeljo verjetno obiskali Lj in občudovali lučke, zvezdice, se oglasili pri prijateljih in prav lepo preživeli dan. Če le ne bo zapadlo toliko snega, da bo Štajerska odrezana od našega glavnega mesta.

Ej, punce, tam nekje spodaj je en post Seks po porodu zaskrbljenega Merkurja, ki po moje rabi malo ženske perspektive. Dajte mu kaj napisat, ker se mi zdi, da je ful obupan.
T.

Juuuuu,huuuu,huuuuu…..tako sem vesela teh snežink, da bi kar vriskala. Moj otročiček (15 mesecev) prvič vidi sneg (pri 4 mesecih umeten sneg na snežnem stadionu). Komaj čakam, da ga bo toliko, da se bomo metali vanj.
Moj mož….moj mož….pa samo tarna in tarna….ste morda tudi ve opazile da moški dosti manj ljubijo sneg in vso to vzdušje, saj se trudijo, pa vendar??

Snežni pozdrav,
M.

p.s. Tudi MB je lepo okrašen. Vse se že pripravlja na dan D!

Lepa je ta zimska idila, saj se mi zdi, da vse teče bolj počasi… se umiri.Letos ne navijam za sneg, ker naš voziček žal nima zimskega profila gum in smo obsojeni na mirovanje , ko zapade preveč snega.
Danes hitim od enega do drugega opravila, medtem ko mali spi in že zdaj vem, da bo vsaj nekaj stvari odloženih za nedoločen čas, je že tako, da več kot dveh rok pač nimam. Malo preletavam forum se kaj novega naučim in nasmejim kakšni duhoviti izjavi, saj je tole klepetanje edina sprostitev, ki si jo lahko privoščim. Pozdrav vsem, ki se oglašate in veliko užitkov na snegu; mi bomo drugo leto vse nadoknadili!
Pety

New Report

Close