smučarski komplet
Sigurno se ti najbolj splača kupit od Andraža. So sicer malce dražji, pa zelo kvalitetni. Od prijateljice sina ni v njem niti enkrat zeblo, premočil pa tudi zlepa ni. Ko so mu bile hlače in bunda prekratke, jih je dala podaljšati v tovarno. Tko da mislim, da je imel en komplet najmanj tri sezone. Ko so ga kupili pa mu je bil malo prevelik. Vem, da je ona šla nekam v okolico Celja, ne vem pa točno kje to je. Mogoče malce pobrskaš po internetu za kakšen naslov. Pa velik smučarskih dni! M.
Priporočam dvodelni komplet malo večjemu otroku, ker lahko ponosi budo posebej in ne rabite kupovati obojega.
Mi smo ga kupili predlani pri nas, ko je mala imela 3 leta. Bil je malo večji in ga je nosila dve sezoni…bundo bo še letos. Cena je bila v akciji okrog 20.000SIT v Intersportu.
Pred nekaj dnevi pa sem kupila podoben komplet v H&M v Gradcu, sivo črne barve z rdečo kombinacijo in podlogo iz flisa in je prav frajerski. Cena pa je bila za bundo 39.90, hlače pa 24.90 Eu, zraven smo vzeli še rokavice v enaki rdeči za 9.90 Eu .
Seveda je vse nepremočljivo iz ..tex . Najbolj naju je prepričala poseben gumiran elastični trak okrog pasu in na rokavih ter hlačnicah, da sneg ne pride do kože. Res krasno! Vzela sem številko večjega kot običajno in ji bo sigurno prav 2 sezoni, če ne tri.
LP Vanja