Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja smučarska šola Bernik v Kranjski Gori

smučarska šola Bernik v Kranjski Gori

V času počitnic bomo letovali v KG in računamo, da bi dali našo 5-letnico v individualni smučarski tečaj pri Interšport Bernik.
Ima kdo kakšne izkušnje z njihovimi učitelji, priporočate kakšnega?

Hvala!

za 5-letnico bo težko, najbolje, da kar njih vprašaš.

za starejše je pa super, ker bolj ubogajo kot starše. moj otroci so bili v šoli v naravi in zelo zadovoljni.

Mi smo našega dali v smučarsko šolo Podkoren, je bil mlajši kot 5 let.
Sem prosila, naj mi dajo učitelja, ki se šteka z otroci.
Smo bili zadovoljni, po moje so vse šole ok za otroke, če ti dajo pravega učitelja. -če maš pa smolo…. pa

Tudi naša mlajša kot 5 let se je super razumela z vaditeljem. -naša je imela enga luštnega fantalina Nejca in je res zakon. Mi imamo z njimi dobre izkušnje.

Nas sicer ni zelel iti in ga je ucil ocka, sem pa ves teden vsak dan vsaj dobro uro opazovala tudi malcke pod okriljem sole, ki jo omenjas (bila je skupina in ne individualne ure). Ucitelji so bili zelo razlicni: nek fant se jim je ful posvetil in na svojih kratkih smuckah smucal gor in dol, jim pomagal, svetoval,… res idealen ucitelj, 2 sta bila bolj tako (prej slabse kot boljse), bila pa je tudi neka vase zaverovana mladenka, ki se je zvirala in zijala naokoli, kdo vse jo gleda, malcki pa so ji bili deveta briga.
Srecno pri izbiri

Ne vem, kaj naj bi bilo težkega v zvezi s 5-letnico? Lahko samo priporočim individualni tečaj (mi smo bili sicer pri konkurenci in imeli z vsemi 3 učiteljicami zelo dobre izkušnje).
In tudi starost je ravno prava, če otroka smučanje zanima.

Mi imamo z njimi odlične izkušnje.
Priporočam pa individualne ure, ker se precej več naučijo.

Individualne ure so super stvar. Res, da dražje, ampak se veliko naučijo. Mi smo bili na Rogli in je imel 5 letnik 5×2 uri. Super se je naučil. Tako, da se sam pelje na krogcu in sidru. Pa na sedežnico so ga tudi peljali.

Priporočam.

Tudi pri Berniku smo ga imeli v začetku leta in tisti fant je bil tudi super.

naša dva sta bila oba pri I.Bernik v smučarskem tečaju 5 dni po 2 uri v počitnicah. Super… učitelji so bili vsi zelo prijazni do otrok, naučili so jih pa toliko, da starši nismo mogli verjet.
naš učitelj je bil Miha, en študent. Po mojem so itak sami študenti, vprašanje, če še tisti od lani in predlani tudi letos učijo…
lp

New Report

Close