Najdi forum

SMUČANJE!

Saj vem,da sem zelo prehitra,a si ne morem pomagati.Jaz že komaj čakam
zimski dopust.Letos bi prvič radi šli nekam smučat za tri do teden dni.
Zanima me kje se da po normalnih cenah bivat,z hrano ali brez ter da je
blizu smučišče z manj zahtevnimi progami.Pomagajte mi z svojimi
izkušnjami.Morda da je v ceno zajeta smučarska karta,ne vem.
Dajte malo povedat kje ste bile lani na počitnicah in koliko vas so stale.
HVALA!!!!!!!!!!!

Mi smo bili za šest dni v Švici v Tyonu/Les Collons. Šli smo preko Globtourja. Bilo je super, apartma za 4 osebe 90.000 SIT/teden, smučarske karte za cel teden, dva otroka, popusti, ker smo bivali v njihovih apartmajih skupno 110.000 SIT/teden. Smučišče pred vrati apartmaja, kar je super, ker ko sem imela dovolj sem šla v hišo, ostali so ostali na smučišču. Edino kar je slabo je, da je daleč, a to pravzaprav ni problem, vsaj za nas ni bilo.

Letos gremo spet tja.

Sade

Če sem prav razumela (110.000 SIT/teden/4 osebe s kartami ) je to odlična ponudba. Skoraj nemogoče!
Lp, L

Ne vem kaj si razumela liska, a za apartma smo dali 90.000/teden/4 osebe in za smučarske karte 110.000, ker smo dobili popust na družino/tedensko karto/bivanje v njihovih apartmajih. Torej vsega skupaj 200.000 Sit plus seveda še izdatki za hrano in bencin.

V avstriji (zelo blizu) Simonhohe – to je blizu Santurbana. Ugodne sm. karte, sicer manjše smučišče (9 vlečnic, od tega 1 štirisedežnica), družinsko smučišče in zelo lepo urejeno. Proge predvsem lažje, za rekreativne smučarje, tudi za otroke, dve pa sta tudi črni.
Apartmaje oddajajo v bivšem hotelu (Urban und Florian), ki je cca 500 m stran od smučišča, tu je tudi notranji bazen, savna, pong-pong…), je pa nekaj možnosti tudi neposredno na smučišču (manjši objekti).
Mi gremo letos že tretjič.
LP

Mi smo bili pa kar na Rogli. Nekako nam je uspelo preko neke firme dobiti sindikalno varianto v kateri sta bili všteti še dve tedenski smučarski karti za odrasle.
Teden bivanja smo plačali 55.000 SIT(bivanje + 2 karti za odrasle za cel teden). Pa meli smo še to srečo da smo bili na smučanju ravno takrat ko 3 v družini praznujemo rojstni dan 50% popusta za karto.

Midva greva vsako leto v Zreče, okoli božiča, ki imajo zelo ugodno.
V ceno ki je letos ( 11600) je vključeno:
– dnevna karta na Rogli
– prost vstop v bazen in savno
– polpenzion
– avtobusni prevoz do Rogle
– igranje badmintona,namiznega tenisa ali squasha

Poglej na spletno stran!

lp

New Report

Close