Najdi forum

sms poznanstva

Pozdravljeni!
Ste že koga spoznali preko chata in ste se z njim tudi srečali?Po kolikem času?
Jaz menim, da bolje, da čimprej, ker potem imaš zmeraj bolj izoblikovano predstavo o človeku, s katerim se pogovarjaš preko interneta ali telefona in toliko bolj si lahko potem, ko se srečaš v živo razočaran! Po eni strani pa se bojim tega zmenka, ker ne vem, kdo ta človek je.Lahko je čisto nekaj drugega, za kar se predstavlja.Kje predlagate srečanje in koliko podatkov naj mu zaupam o sebi?
To je zame prvič imam 26 let.
Hvala.

Jst sm že parkrat nardila to…no sicer z nobenim nism kaj resnega imela, ampak z dvema sm ostala v kontaktu…z enim sva ful kolega. Sama mislim da je boljše da ga dodobra spoznaš (kolikor se pač da), uredu je da se kdaj prej slišita tudi po telefonu…Izmenjajta si slike…Od srečanja ne pričakuj preveč, bodi pripravljena “na najslabše”…Jst slabih izkušenj še nisem mela, fantje so bli vsi simpatični ampak pač ni kliknilo med nama…vsaj z moje strani ne. Vsekakor se mi to ne zdi slab način spoznavanja ljudi, lahko celo najdeš novo ljubezen…previdnost pa seveda ni odveč! Moj frend je tako spoznal punco ki živi v ameriki, sicer pa je bosanka tako kot on…Imela sta vezo preko interneta, zdej po malo več kot pol leta pa ona prihaja k njemu v Slovenijo…ravno čez par dni…Take stvari dajo upanje celo meni, da je tut tko možno najt svojo sorodno dušo :)))))

Imam zelo lepe izkušnje… Je pa res, da ni šlo za zmenek, ampak sva šla samo na pijačo. Una bjonda s karavanom v to trditev ni všteta… Tisto je bila čisto druga zgodba…

ja vodnar… celo evforijo si zagnal s tisto bejbo s karavanom … (zadne case “nase punce” tukaj samo se karavane kupujejo… no sej fantje tut :))

Ja ja… Ampak pustmo to, da trava preraste vse skupaj…

Jst sm ze pozabu 😉

:))

heh moj naslednji avto bo karavan…ampak to sem se odlocil ze preden sem zvedel kako se da v karavanu fino skakat…

lp ajs

Jst ne maram karavanov…nikoli bli všeč…Kakšna športna Toyota, pa Volvo…not a bad choice…Sicer pa Bmw rulz :)))) Športaški in limozince so fajn, faaaaaajn :)))

sem spoznal kar nekaj sedaj dobrih kolegov preko zice samo noben ni bil ž.sp. …ma čes eno tako bezno srecaje v zivo gani, govorica telesa, zapeljive krernje…yep thats it!

lp ajs

aja drugace pa kul, jaz sem se enkrat usral pa nisem sel… no sem bil kao predolgo na krvavcu pa sem zamudil… ah mlad pa neumen

madona, najprej se tipkat nauc!!

mislim da sem bral da ima Raul karavana…

lp ajs

A si ti danes kaj pil?

heh..kako si pa to uganila??

lp sja ups ajs

Tako kot ti včeraj za gips. :)))))))

to pa defenitivno ni biolo vceraj ker me ni bilo ni c na forumu…hah…saj ne da me je kdo pogresal…

lp ajs

P.s: pa tist si se ti baje zezela jst se pa ne

:))))))))))))))))))))))))))))))))

No pa predvčerajšnjim!

dan je enak dnevu, sedim v pisarni, prekladam papirje, v kovinski krsti se vozim od doma ne delo in nazaj, gledam slinaste bebce na tV, ki poplesujejo in se smejijo…yeah life’s beautiful :)))))))))) fight the sistem!!

lp ajs

Ha, ha nisi edini!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close