Najdi forum

Smrtna kazen

Za ali proti??
Jaz sem definitivno proti, ne glede na brutalnost delikta. Argumente bom podala kasneje (če bo potrebno), prej me zanima vaše mnenje.
lp; No.

Jst sm ZA!

Samo zamisli si množičnega psiho morilca ki pobije vsaj 10 ljudi, joh pomožnosti še prej posili in na koncu razseklja na koščke…na sodišču se pa še vsem v faco reži…pol pa dobi sam dosmrtno kazen, s tem da mu v zaporu ne manjka nič…ok prostost, ampak glede na delikt ki ga je storil…mu je odvzeto premalo!!!

Zaradi enege osebka je umrlo 10 ljudi, če pa tega morilca ne bi bilo bi pa ostali vsi živi…Kaj je bolje: imet 1 ali 10 preživelih???

proti!

smrt določenega posameznika ne more obudit žrtev. poleg tega – z umorom kaznovati umor? nesmisel.

pa pomislimo še na veliko število tistih, ki so recimo v zda po krivem obsojeni in kot nedolžni ljudje dobijo smrtno kazen.

ne ne ne… nonsens…

lp

… sva že dve.

Odločno proti! Zakaj? Zato, ker za takšne ljudi je smrt lahko zgolj odrešitev. 1000X bolj podpiram starodavne varjante mučenj … vendar ne teko, da potem človek umre … ampak da ga ohranjajo pri življenju čimveč časa … da ga lahko čiiiiimveč časa mučijo …

Seveda je vse odvisno od delikta … ampak če je on umoril, razkosal, mučil, ali ne vem kaj še druge … naj se mu 100X vrne … !!!!!!!!!!!!!!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ….

In pol … kako jih umorijo … Da jim dajo injekcijo, po kateri mirno zaspijo kot angelčki … Hah … pa taka smrt za množične morilce, pedofile, … ne ne … bodimo kruti do takih ljudi!

Lp, Bgv

Kaj pa vem, dokler obstaja možnost, da obsodijo tudi nedolžnega človeka sem proti. Drugače pa if you cant stand the time, dont do the crime.

lp ajs

Se popolnoma strinjam s tabo.

Lp

Proti!
Zamislimo si razne najbolj okrutne zločine, ki jih človek stori, od množičnega pobijanja, genocida, posiljevalcev….itd. Smrt bi bila zanje odrešitev. Naj takega človeka spravijo v 2x3m veliko sobico, kjer naj preživi ostanek svojega življenja. Ne bo imel drugega za početi, kot se kesati za svoje zločine. In to je prav!

Naj odprem še eno temo:

Kaj bi si raje želeli? Da Slobodana Miloševiča ubijejo, ali ga do smrti zaprejo v 2x3m veliko celico (seveda brez možnosti kakršnekoli izpustitve)?
ByTheWay…….Denarja je poln, samo kaj mu bo krvav denar, če ga ne bo mogel uživati! …he ..he……nej se žre….

Jest sem absolutno za celico!
Zelo me zanimajo vaši odgovori…..

lp

Kaj pa po krivici obsojeni v tem “popolnem” pravnem sistemu?
So “collateral damage” zadoscanja pravici?

Mrtvih je že 10, hočeš še enega ? Krvoločna žverca si :).

Jaz sem za!!!

Kajti lahko se zgodi da ti nek psihič uniči življenje, družino, itd………….

Tega bi potem lahko celo jaz lastoročno ub***!

LP

Za

Hvala….
Ko te bo pa en psihič hotel “pomalicati” boš pa najbrž spremenil mnenje…:-)
Mej se.

Bgv, saj imaš po eni strani prav, po drugi pa – še plačevali bomo zanj in za njegove potrebe?! Zato, da se bo tipos vsem smejal v brk?! Saj res, da naj bi bil v samici, imel pa bo hrano, pijačo in toplo posteljo?! Ne, hvala.

Kaj pa tisti, ki bodo gnilili po nedolžnem v zaporu do smrti?

Pusti ti Slobota, on je prebrisan tič – v familiji itak imajo samomorilska nagnjenja, tako da mu verjetno ne bo problem kaj uštimat, da se poslovi :(( .
Drugač sem pa zihr za gnitje v samici do smrti pri takih ljudeh. Ni hujšega od tega, da si sam s svojimi mislimi, ki jih ne moreš nikomur izpovedat brez sogovornika ali jih kam zapisati.

proti – če že imamo življenje za sveto in smo morilca obsodili za to, ker je koga ubil…a bomo zdaj mi naredili isto, nekomu odvzeli življenje – pol smo tudi mi morilci….

+ tega, se je že zgodilo (ne malokrat) da so se zmotili…mrtvega je težko obuditi

Ne ne … take je treba zapret v 2X3 m velik celico, podzemno pomožnosti … brez luči … Edino kar lahko poje so ostanki in pije vodo … (trd kruh in podobne varjante) … Nič plačevat za take … Postelja? Kakšna postelja neki … in kaki topla … še centralno mu bomo plačevali … hja … Naj gnije … svinja brezčutna …

Lp, Bgv

???
Sorry, kje si pa že videla takšen arest?!

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close