Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Šmrklji in angina

Šmrklji in angina

Moj sin (leto in pol) je imel virusno angino. Sedaj je bil 4 dni v vrtcu v soboto zjutraj se je pa zbudil z zelenim smrkljem, ki še kar traja. Drugih posebnosti pri njem ne opazim, saj ima apetit je razigran, urin in blato odvaja normalno. Nos mu redno čistim s fiziološko in sesam mu smrklje. Dodajam mu imunoglukan. Kaj še lahko naredim, da se njegovo stanje ne poslabša? Se mu mogoče ponavlja virusna angina?

Hvala za odgovor in lep pozdrav

Meta

Gre za normalen razvoj barve in konsistence nosnega izcedka, sprva prozoren in tekoč, nato rumenkast in gostejši. Skrbi nas giost, zelenorjav smrdeč izcedeik s splošnim poslabšanjem (vročina, npr.), kar nakazuje bakterijsko gnojno vnetje.

Ker ne opisujete poslabšanja, je najbolj verjetno, da gre za normalen poprehladni izcedek, še naprej izpirajte s fiziološko. V  nekaj dneh bi moralo miniti.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close