Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija smrkelj

smrkelj

Spoštovani

Imam sina, ki je star štiri leta. Že kot dojenćku mu ni nikoli nekak pretirano teklo iz nosu, tudi takrat ne, ko je jokal. Sedaj hodi v vrtec in ima kar naprej zelen smrkelj. Spiramo z aqua marisom, ker sem ugotovila, da operil samo zapre in potem ne gre nič več ven z nosu in sledi vnetje ušes. Usekne se lepo. Zelo redko, skoraj nikoli nima vodenega izcedka. Prav tako malo govori na nos. Lani oktobra sva bila na operaciji žrelnice. če se le da se rada izognem zdravljenju z antibiotiki.

Bi morala v ORL ambulanto na pregled?

Drugih težav pa nima

Pozdravljeni, knjigobuba!

Kontrola v ambulanti ORL ne bo škodila, potrebno je pregledati razmere po operaciji. Sicer poredko, pa vendarle se zgodi, da žrelnica ponovno hipertrofira (zraste). Morda bi prej opravili bris nosnega žrela, lahko gre za kakšno bakterijo, ki se je tam naselila, povzroča pa ravno toliko težav, da je smrkelj zelen.

Sicer pa izpiranje z aquamarisom dalje, odlično.
lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close