Najdi forum

Ali mi lahko prosim še ti podaš mnenje? Moja tema je Prosim za pomoč NUJNO.
Hvala, Brigita.

Brigita,

moj komentar boš našla v 9. vrstici (23-04-02 09:38) in še dvakrat malo nižje.

Lahko pa mi pišeš tudi na mail: [email protected]

Hvala – ti me res najbrž razumeš. Enega psa so tudi meni že zastrupili – ne vem kdo. Bil je Bobbi, brak jazbečar, na lovskem tekmovanju tretji v Jugoslaviji. Bil je moj najboljši prijatelj, povsod je šel z menoj, kar sem jaz jedla, je tudi on dobil košček, včasih sem mu pela in on je zraven veselo zavijal, če je kdo samo zavpil name, me je že branil.
Ampak, kaj hočemo. Neki ljubitelj živali mi je pri 12-tih letih podrl svet in ostala je tako globoka rana, da joka celo zdajle, ko tole pišem. Bobbi-ju je odpovedal takrat zadnji del, nato je bruhal, nato smo ga hitro peljali v ambulanto, in z očetom sva ga nato doma držala in čakala na izboljšanje. Umrl nama je na rokah.
V naši družini smo imeli vedno 3 ali 4 pse, veliko prvakov in vsi so bili enkratni. Moj oče je res ljubil živali, ij pa jaz prav tako in vedno jih bom. A noben pes do sedaj mi ni nadomestil njega saj sem ga dobila približno ob enem letu in sva skupaj odraščala, skupaj z mano in očetom je hodil na lov in zame ni bil pes – bil je boljši prijatelj od vseh, in sem ga bolj spoštovala kot vse druge ljudi.

Dobro, kar je bilo, je bilo. Ta oseba bo ali pa je že plačala za svoja dejanja, v to sem prepričana. In tudi ta zdajšnja soseda bo še vse dobila nazaj. In ravno dovolj jeze imam še od 12-tega leta, da bom poskrbela, da si zapomni, kaj je storila, če bo poskušala prizadeti mojega psa.

Tebe pa bom, če lahko, če bo treba, še prosila za pomoč, Smrekca. Hvala, Brigita.

New Report

Close