Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija smrdeč urin

smrdeč urin

pozdravljeni,
že nekaj časa opažam, da mi prvi jutranji urin zelo smrdi, kot po neki kovini, skoraj vedno mi tudi uide, če ne pridem pravočasno do wc-ja. malo me na koncu uriniranja zapeče, ali težavo lahko sama rešim, ali se moram iti pokazati zdravniku?

vnaprej hvala za odgovor.

Spoštovani!

Težko takole karkoli rečem. Če je urin krvav, je vsekakor potrebno razčistiti pri zdravniku. Če ste spremenili hrano (npr. prenehali s šparglji itd) in je urin še vedno enako drugačen, kot je bil prej – se je ravno tako smiselno posvetovati z zdravnikom. Posvetovati se ne pomeni samo govoriti, v tem primeru najbrž pomeni tudi opraviti določene preiskave (kreatinin v krvi, analiza urina, ultrazvok trebuha in sečil). Če imate težave z uhajanjem vode morda pravtako.

Če težave ne boste sami rešili se vsekakor oglasite pri vašem zdravniku. Če gre za krvav urin je to potrebno tudi, če bi se težava sama rešila – torej bi se začasno potuhnila. Kaj dosti filozofiranja najbrž ne bo – če ursi čaj in sprememba hrane ne pomagata, pa tudi sicer je v dvomu osebni zdravnik tu, da vam pomaga razjasniti dvome v zvezi z zdravjem.

Lepo pozdravljeni!

Lepo pozdravljeni! Urološko svetovanje - [url=http://centerurol.de]CenterUROL[/url]

New Report

Close