Najdi forum

Rudi, duboko razmišljanje. Sigurno si filozofa.

Smisel življenja je, da se vsaj enkrat na dan lahko od srca nasmeješ ( če imaš slab dan, pa vsaj nasmehneš…)!

Ž
Oprosti, Sašo, ma me radovednost muči. Kaj si z malo vasico mislil Pivko? Pa tudi vonj soli in morja se mi zdi, da ne seže do Hermance. Drugače pa kar se tiče U2, rallyja, hrane….kapo dol pred tabo.
P

Pridružujem se Rudijevemu razmišljanju, drugega pa nimam kaj dodati, saj ste moji predhodniki napisali vse. Narediti si življenje lepo, polno, sebi in tistim, ki jih imaš najraje, pa še tistim okoli sebe, pa našim sosedom na zemlji, živalim, rastlinam….

MihaX. Večkrat sem že zasledila tvojo žalostno zgodbo in res se me je dotaknila. Vendar pa se je podobna zgodba odvijala tudi pri mojih prijateljih, sosedih. V začetku je bilo hudo, morda celo huje kot pri tebi, saj smo bili udeleženci in prizadeti v bistvu tudi prijatelji. Tudi prijateljica je bila v Polju in to ne samo enkrat. V času te grde bolezni se je celo ločila od moža. Vendar pa sta sedaj spet skupaj. Stal ji je ob strani, jo spet vzel k sebi in ob pravilni terapiji sta spet srečen par. Držita se za roke, gresta v družbo, gresta na izlete in imam vtis, da sta srečna.
Če boš vzdržal, bo tudi tebi posijalo sonce in to ti tudi nadvse želim.
LP
Lena

Zahvaljujem se vsem, ki ste odgovarjali na mojo temo! No Sašo, tvoji odgovori so zelo podobni tistemu, kar sem zares želela slišati. Lepo, zelo lepo!
LP
Angel

Mihax, meni je pa tole všeč! Samo da bi jaz malce spremenila takole: smisel življenja je (živeti) življenje!

Ne, ne, 2 km ven iz Pivke, imamo 29 hiš, to je pa še kar majhno mar ne?

Morje in sol sem mislil, ko sem pač tam, navsezadnje, celo leto “dihamo” za tistih nekaj dni na soncu, morju soli, mar ne? (pa, saj tudi če samo v glavi, je že lepo)

Sicer pa stari, SUPRIZE; poznaš Hermaco, to much, javi se kaj v pon, da malce raziščeva, ok?

Miha, pridružujem se Leni.

Ž
Ma ni problema. Hm, 29 hiš, to je ali Radohova ali Hrastje, Petelinje se mi zdi preveliko. Torej?
P

Preden preberem odgovore ostalih … trenuten smisel življenja, ki ga živim v tej in-karnaciji (dovolj duhovno) je ta, da sem sprejela izziv. Izziv pa je ta: kolikokrat na dan sem odkrita in iskrena? Torej… mi ne zmanjka zanimivosti.

Duboko .-)

Angel sprašuje za tvoj smisel, ne za njen…

Napisala si..
Smisel življenja je, da se vsaj enkrat na dan lahko od srca nasmeješšššš ( če imašššššš slab dan, pa vsaj nasmehneššššš…)!

Rojen Petelinc, (glih učiri smo imeli shod), preseljen v Parje!

Ž
Ha, tudi mi, ma ne v Petelinjah.
P

V iskanju smisla sigurno ne.

Ala dej, dej, odgrni še malo, se prestaplem na mesti.

Ma sej veš, ki je biu včera shod, na Kali, ne? Je blo pršuta, refoška, optic; kaj bi gouoru, usega. Pa pr vas?

Ja, wptica, pršut, kremenatlci, pwhnu mesu, frncwska sulata, pa r.d. ud mame, pa še ud sestre 30 let, so bli peuci s cjrkve, pa župnik, tanou in tastr, je blu prou spida bwžjega, se nejsmo mougli ustaut.

Je prou grejh, da se dubivm s forumouci na kufjth ukuli, duma pa neč.

Kaj čmo jt du kare an dan?

Če si za, mi piši na emajl, da se pumenmo bl za prou.

No, tak je pač moj smisel življenja…
Smeh in humor bi morali jemati bolj resno! Vse drugo so pa povedali ostali ( z nekaterimi se tudi strinjam! )…

Bravo Andrejka, sa mo tako naprej. To kar opisujes je pravo zivljenje! Meni je vsak novi dan lep, ker mi je podarjen.
Pozdrav, Pepi

New Report

Close