Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Smisel tega foruma!

Smisel tega foruma!

Hello!

Jaz tudi sicer spadam k tistim, ki skos berejo in malo napišejo.
Tašika, če boš tole prebrala ne se ozirat na negativne pripombe. Sama sem tudi mislila, da me boste spluvale ker sem se počutila kot da se vsiljujem v ta forum.
Potem pa sem si rekla, da je to samo v moji glavi. In mislim, da je res tko.

Ta forum je za vse. Za avktivne in pasivne. Mislim, da je punce mal prevzela agonija, ker zadne čase vsem uspeva teb pa se zdi, da si zadnje kolo. Kaj bi dal, da napišeš ” Dve črtici” la, la, la…
Res razumem te občutke. Sama sem tudi napisala, da sem zanosila in bile ste prve, ki ste zvedle. To pa zato, ker se veselite z vsako in veste, da se bomo tudi me z osebo, ki napiše, da je noseča. Ampak mi je pa smotan ko zna kdo napisat, da ji zamuja pa si želi sicer otroka in kr ne more se spravt po ta CB.
Tko, da mislim, da je Leila mal provicirala. Vsaj mene, zato ker sem vedela, da slej kot prej bo pa šla v lekarno. Pa kaj pol. Pa ji je uspelo. SUUUPPPEEERRRR!

Vem pa tudi, da bo uspelo tudi nam in potem bovo vse v evforiji pisale in pisale, da je veselje. Mislim, da vse rabimo sam mal dopusta, mal odklopa pa bomo regenerirane in spočite pa tudi bolj pozitivne ter strpne.
Škoda, ker ta forum je tak vir informacij. Človek nikoli ne ve kdaj bo rabil pomoč, ko ne bo vedel kam naj se obrne in na koga in potem bo odkril ta forum in vse bo lažje. Problem sploh ne bo tako VELIK, ko pa ste ve na forumu. Smisle je v pomoči in spodbudi ter ogromni moralni podpori. Sama ne poznam nobene, ki bi imel take težave. Kot da kaj takega ne obstaja. In zato niste namišljene prijateljice v nobenem primeru ampak realne osebe z realnimi problemi.
Zato Tašika ne vržt puške v koruzo kar velja tudi za ostale nove in stare in se beremo. Mislimo namreč, da so to 1-8 oseb, ki se pogovarjajo pa je v resnici števlika mnogo večja kot si mislimo.

LP Ema

Pozdravljene!

Se močno strinjam z Emo kot sem napisala v postu Še enkrat Lali je forum zelo obiskovan in spoštovan ter pomaga velikemu številu ljudi!!!!!!!

Zato bi prosila ne se kregat in si namesto tega pomagajmo!!

Lep dan še naprej!

Meni osebno ta forum zelo veliko pomeni, še posebej, ker (razen 1 osebe) nihče ne ve, kakšne težave imava s partnerjem. Na tej strani pa vedno najdem ali spodbudne besede ali koristne informacije. In zares se iz srca veselim uspeha vsake posameznice.

Lep pozdrav vsem!

Tudi jaz večinoma berem in bolj malo napišem. Ga pa ni dneva, da ne bi vsaj malo pokukala, kaj pravite. Tudi sama se že več kot deset let trudim, štirikrat sem že doživela srečo ob dveh črticah in bolečino ob razočaranju, ko se med 6 in 8 tednom vsakič izvedela, da se plod ne razvija. Lahko razumem vsako udeleženko posebej, ker se tudi sama borim z mešanimi občutki. Iskreno veselje za vsako, ki ji uspe in razumevanje za vsako, ki je razočarana. Upanja tudi jaz še nisem izgubila.In ga upam tudi ne bom, čeprav včasih..
Rada bi povedala samo to, da ste vse punce ena krasna družba, ki pomaga prebroditi marsikateri tak čeprav.Vsak ima pravico do svojega mnenja in do tega, da opiše svoje občutke, saj nihče ne počne tega z namenom, da bi bil kdo prizadet.
Pa en lep vikend z veliko sončka vsem, pa upam, da bomo čimprej izvedeli za kakšni novi dve črtici!!!

New Report

Close