Najdi forum

Smiljan Mori

Kaj menite o knjigi in avdio programu Smiljana Morija 7 SKRIVNOSTI MOTIVAkCIJE ???

Pomoje je to dobr za tiste, ki si sami ne znajo/morejo pomagat. Tiste, ki res nimajo motivacije in samozavesti in NE VEDO KJE JO NAJTI.

Men osebno pa se zdi to en popoln bull-****… samo nakladanje.
Sem poslusal eno njegovo kaseto in bi mi kvecjemu se zbila motivacijo in samozavest, ker… hmm… temelji na napacnih idejah.
Ne mores neke genericne ideje prodajat kar vsem po vrsti.

lp, M.

men se to zdi kr neki

pa model mi je ful antipatičen

…kokr sem v reklamah vidla

LP

Men gre ta Smiljan Mori na KOZLANJE! Bedn je! Ima mislim da še neko zavarovalnico, al kaj… neki v glavnem. In pač tisti ki delajo pod njegovim imenom majo take bedne ideje. Naprimer….

…….. Pač prepričuje ga, da se naj zavaruje, ker če se ne bo zavaroval in če slučajno umre, potem bodo njegovi domači – torej jaz – ostali brez njega in še brez denarja. In da bomo potem mi šli do tega kretena, in mu rekli, da zakaj mu ni ponudil tega zavarovanja in da zdej zarad njega nismo mi finančno preskrbljeni! …… in podobne veleneumnosti, sej škoda da smo vrli stran

A zdej si iluzija?

lp, M.

Oooh kaj pa vem… po moje je to bolj lari-fari:))))!

Pomoje tid pa tud model je čist antipatičen :o( na reklamah

aha, pa pazi še to—>registrirana:o)))

ej kako si ti kej men drgač?…gre life?…lbezen?:))

LP

O ljuba Marija jaz tega tipa videt ne morem kaj šele slišat.Govori kot, da citira kakšno pesmico, ki se jo je mogel naučit na pamet…mislim res **** ne:)

HUJSAJ ZDRAVO, POJEJ SMILJANA OZ. NJEGOVE CD-JE 😀

newednež napisal:

> Kaj menite o knjigi in avdio programu Smiljana Morija 7
> SKRIVNOSTI MOTIVAkCIJE ???

Takole pišejo reklame tisti, ki nimajo pojma o tem 🙂

Ostali pa zraven povedo svoje mnenje. Morda bi se pa moral preimenovati v Smiljan Nori? 🙂

Videz, da obrača denar, pa kar dobro širi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close