Smeh
Pa še ena, na brzino.
Enkrat smo se peljali iz Štanjela, krej so bili včasih super žuri, proti jutru nazaj v Pivko. V tastaremu Wartburgu Station Wagon. 2 spredaj, 3 zadaj, in 4 v prtljažniku. Ko so nas ustavili, so se oni zadaj potuhnili, da jih mogoče policaj ne bi videl. Vse v redu, dokler ni zahteval obvezne opreme. Voznik se je dolgo kao mučil z odpiranjem zadnjih vrat, a kepsu se ni mudilo. Ko jih je odprl, je posvetil notri z lučko, videl situacijo, ter vprašal voznika: a imate izpit za avtobus?
Pa še en neresničen:
Ustavi policaj Audi, pogleda dokumente, ter reče vozniku, da bo za plačat kazen, ker jih je 5 v avtu. Voznik se razburja, da le čemu, pa mu policaj pojasni, da je to Audi Quattro, torej za štiri. Pa pravi voznik, da v vozniškem piše za pet ljudi in da ne bo plačal. No, policaj je bil še nov, pa ni točno vedel, zato je poklical kolega.
Ko mu pojasni za kaj gre, mu oni drugi reče:
“Ma daj, pusti me, ker nimam časa. Tu sem ustavil Fiat Uno, pa sta dva noter!”
Dva sedmosolca – Jana in Franc se pogovarjata, kaj bosta sla studirat. Jana vprasa Franca : “A bos ti sel za ucitelja kot tvoja stara mama ali za zdravnika kot tvoj ata ?” Preden Franc odgovori, Jana predlaga : “Najboljse , da gres za ucitelja in potem se za zdravnika, da si bos lahko takrat, ko tre bodo ucenci spravili ob zivce tablete za pomiritev pisal kar sam .”
En vic, ki mi ga je včeraj – prav važno – povedal devetletni mulček:
Vpraša:
Na plaži ležita dve lepi, ampak res lepi, obe enako lepi punci. Kako veš, katera je iz mesta, katera pa iz vasi?
Seveda ne veš.
Odg.: Tista iz mesta ima v popku uhanček, una sa sela pa klopa.
Pa poglejte danšnjo mularijo. Jaz sem mu pa potem zanalašč povedala enega msnega, naj se še malo izobrazi…
nekoč,nekje,bolj proti jutru nas ustavi policija….odprem šipo….alkoholni hlapi butnejo v policaja……A STE KAAAAJ PIIIIIUUUUUU……o ja sem…. A BOSTE PIHAUUUUUU…. lahko,če že moram……(alkotest nič ne pokaže….pihal sem še pet krat….nič in še enkrat NIČ)……JA KAJ STE PA PIIIIUUUUU ??????…….
jupi……..JA ZAKAJ STE PA PREJ REKU,DA STE PIIIUUUU…..ja zato,ker ste me vprašal,če sem kaj piu,ne…….JA ZAKAJ STE PA REKU DA STE PIIIUUUU,ČE NISTE NČ PIIUUU…ja saj sem piu,zato sem tudi rekel,da sem piu….AMPAK VI STE PIU JUPI….ja….saj me niste vprašali kaj sem piu,ampak če sem kaj PIIIIUUUU….TAKOJ POKAZAT VSO DODATNO OPREMO…..GUME MATE PA ŽE MAL ZLIZANE,A NE…..PRIŽGITE ŽMIGOUCE….DOLGE LUČI…..BRISALCE…..IMATE VODO ZA ŠIPE….IMATE…….(matr je bil težak tisti policaj……
no pa še jest enega:
Ko sem bila v 8, klasu, smo dobili enega ful čudnega, zabitega prfoksa za glasbo.
In seveda so v zadnji klopi poredni fantje klepetali. Nakar reče prfoks: “Zadnja klop, tišina!” Pa se spet smejejo, zajebavajo, krohotajo (mimogrede, fantje znajo biti še bolj klepetavi kot ženske) in spet prfoks reče: “Zadnja klo, tiho! Pol pa spet klepetajo, pa prfoksu dopizdi in reče: Zadnja klop, VEN!!!!!!!
Pa fantini zagrabijo zadnjo klop in jo nesejo na hodnik. Še nikoli poprej se nisem tako nasmejala!!!!!!