Najdi forum

Smart drugs

Hi,
zanima me ce kdo je kaksne tablete ali uziva kaksne druge reci, ki sodijo v skupino “smart drugs”. Sam sem pred priblizno 2 leti nasel na netu, da to obstaja. Ker se drugega pri nas ni dobilo kot Bilobil, ki vsebuje ginko sem jemal te kapsule cca 1 leto. Kaksnih spremeb nisem opazil, so pa tudi doze manjse kot tiste, ki se dobijo v tujini.

Koncno pa sem si zrihtal evrocard in narocil Nootropil 800 (piracetam).. na netu sem pred tem nasel opise, ki so opisovali, da ti poveca koncentracijo in da si bolj pozoren, v glavnem dobre stvari..

Prvi dan sem vzel 7 tablet in pocutil sem se neverjetno dobro.. glava povsem trezna, bil sem bolj vesel.. sproscen, bolj komunikativen.. brez manvrednostnih kompleksov, zelo mocni orgazmi.. po 14 dneh sem ugotovil, da je najbolj primerna doza 3 na dan in res sem bolj sproscen, delo me ne spravlja v slabo voljo, prepiri starsev me ne znervirajo..

Kar me zanima je, ce kdo to jemlje dlje casa (jaz 14 dni)? Katere stvari, kombinacije z drugimi zravili (hydergin, choline), izkusnje z zdravili za vecjo sexualno aktivnost in ce je ze kdo slisal mnenje zdravnika, ki se na to spozna. Stranski ucinki posameznih zdravil..

Stvar je stara okoli 30 let.. in gre za zdravilo (nekteri ga dajejo otrokom z downovim sindromom) in ne za drogo..

jst osebno sem priti kakršnikoli uporabi zdravil, ki naj bi pomagale prebroditi psihične tegobe. Niti aspirine ne vzameem, amapk grem raje v naravo, se kam usedem in globoko diham. Pa glavobol mine. Velikokrat se uležem kar na kakšen travnik, najboljši pa so seveda tisti z nepokočeno travo, da sem nevidna. Pejd raje v naravo in pozabi na tablete in vso ostalo kemijo, ki zastruplja telo.

Se ne znaš na kakšen bolj pameten in manj nevaren način sprostiti?
In kaj ti bodo tablete za povečanje spolne aktivnosti? Sex ni maraton.

EKSTAZIJE ČVAKI !!! mel boš dost samozavesti,sproščenosti,koncentracije,pozornosti,komunikacija ti bo šla iz rokava….
No, ampak če boš to počeu en let non stop te bo pa zvil, boš samo še za v POLJE!…
TKO DA: kokr je že rekla ena: hodi v gozd, drki si ga, skratka počni vse zavestno in pust KEMIJO pri mer!

Na tablete se bos navadil, ce ze ne boš odvisen.
To pomeni, da bos ob vsaki zgoraj nasteti težavi vzel tableto in s tem na umeten nacin dosegel tisto, kar si zelis. Tudi,ce so tablete naravne to ni v redu. A jih bos potem do konca zivljenja jemal?

Bolje bi bilo, ko bi se ljudje ukvarjali z kakšnim sproščanjem, kot je napisala Dvojčica, ne pa z kemijo, pa čeprav trdiš, da je iz rastilne. Vse kar je tovarniško predelano, zastruplja organizem. Brez dvoma.

Princ

No se strinjam z ostalimi – brez drog pa to! Ker se res ne moreš fiksat celo življenje a ne, sam tko za na žur, al pa če si želiš sprostitve si pa lahko privoščiš a ne (ampak v zmernih količinah). Kar se pa tiče stranskih učinkov, vsaka kemija prinese svoje, če ne zdej pa pol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close