Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Služba v zdravstvu-le kako do nje????

Služba v zdravstvu-le kako do nje????

Saj vem da sem že tečna,ampak imam že psihične težave,na koncu sem z živci,ker že 3 leta iščem v zdravstvu službo pa nič!Najbolj me jezi,da me nihče ne jemlje resno,skoz poslušam eno in isto-joj,nič ne bomo sprejemali,ne rabimo sester,še naših je preveč(HALO?),imamo prepved zaposlovanja,itd…Ne pišite naj pišem prošnje,ne pišite naj se oglasim osebno,delam vse,pa nič.Le kako naj skrbim za šoloobvezna otroka,za najemnino,za hrano,če pa mi ne dajo službe!Prosim pomagajte mi s svojimi nasveti,sem popolnoma na tleh….

Živjo!
Poskusi v raznih socialno-varstvenih ustanovah (osebe z motnjami v razvoju, domovi za ostarele ipd.) – vem, da potrebujejo in zaposlujejo sestre. Tudi razpise imajo – prav danes v Delu npr.
Upam, da sem kaj pomagala. Pa srečno!
SAnja

Sem iz MB,otroka sta šolarja,1.in 3.razred,tako da iščem zaposlitev v MB.Hvala vseeno.

Medicinska sestra
Več o podjetju Zavod Korak

Neto plača po dogovoru mesečno
Kraj dela Preddvor
Datum objave 12.05.2004
Potek objave 18.05.2004

Podjetje Zavod Korak razpisuje prosto delovno mesto:
.

Medicinske sestre

.
Zahteve delovnega mesta:

– zdravstveni tehnik,

– 1 leto delovnih izkušenj,

– slovenski jezik – pisno,

– angleški jezik – osnovno,

– urejevalnik besedil -osnovno,

– vozniški izpit B kategorije.

.
Delo je razpisano za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Pričetek dela po dogovoru.

Podatki o delu

Višja medicinska sestra
Več o podjetju Deos d.d.

Neto plača po dogovoru mesečno
Kraj dela Medvode
Datum objave 04.05.2004
Potek objave 15.05.2004

V podjetju Deos, družbi za izgradnjo in upravljanje stanovanj d.d., iščemo novo sodelavko
.

Višjo medicinsko sestro

za Centru starejših občanov v Medvodah.

.
.
Pričakujemo VI. stopnjo izobrazbe, smer zdravstveni terapevt, zaželene so delovne izkušnje, niso pa pogoj. Delovno mesto je primerno tudi za pripravnice. Pričakujemo poznavanje osnovnih računalniških programov (Word, Excel, Internet) in vozniški izpit B-kategorije.
.
.

Zaposlitev je za nedoločen in polni delovni čas. Prijava možna prek portala MojeDelo.com ali pa pisno na naslov:
.
.
DEOS, d.d.,

Dunajska 58,

1000 Ljubljana

ups

sele kasneje sem opazila da si iz mb.

ampak vseeno poskusi drugje.

veliko srece

New Report

Close