Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost služba in nosečnost

služba in nosečnost

Hi,

prosila bi za nasvet. Ali je katera, ki je zanosila po Ivf-postopku in hkrati hodila vslužbo, in na koncu uspešno donosila. Vozim se 45 min v eno smer, pretežno stojim in veliko hodim po stopnicah. Ja pametno iti v službo ali ne? Kaj menite?
Še nekaj. Sedaj je že 10. dan po ET in občasno imam čudne bolečine v spodnjem predelu trebuha, je to OK.? Kaj to pomeni?
Vse, ki “visite” na tem forumu ste super!
Hvala za odgovore! Pišem že tretjič, da objavijo. Upam, da se me bodo zdaj usmilili.

Gretica

Če imaš takšno službo po moje ni prav, da skačeš po stopnicah gor in dol. Ko sem bila jaz prvič in drugič na IVF, se sploh nisem čuvala, sem mislila bolje se čuvaš slabše je. Sedaj pa tretjič pri IVF, sem pa strogo preležala 72 ur. Še po tistem nisem skoraj nič delala, sem bila doma in še sedaj celo nosečnost moram biti v bolniški. Na žalost je tako…….
Čuvaj se, če te pa zanima ali ti je uspelo ali ne, pa pravijo, da že 9 dan lahko ugotoviš na clir blue.
Želim ti dve črtici
Lep deževen dan
Doroteja

Doroteja, hvala za odgovor. Ali te lahko vprašam, koliko časa si bila 1. in 2. noseča? Oprosti, za vprašanje.

Lep dan

Gretica

Jaz sem hodila v službo celo nosečnost (zanosila sem po IVF postopku) in ne samo to. Teden dni po transferju sem šla v Ameriko na simpozij, tako da moram reči da se nisem imela časa prav nič paziti! Malo sem upala, da je res kar je rekla sestra pri transferju in sicer; če se je ‘primlo’ se je ‘primlo’ neglede na to kaj počneš (le konjev ne smeš jahati) , če pa ni pa ti tudi nobeno ležanje ne pomaga!

Suzana

Gretica

Jaz sem prvič bila noseča po naravni poti, ko sem imela 21 let, rodila sem pri 22 letih hčerko, sedaj je hči aprila imela 13 let…. Sedaj pa na IVF, mi je uspelo po tretjem poiskusu zanositi. Drugače nisem imela spontanih splavov ali bilo kaj.
Želim tudi tebi vso srečo.
Lep dan še naprej
Doroteja

Suzana, hvala za vzpodbudo. Zanima me, če si imela kakšne težave bolečine – bolečine, krvavitve in koliko si bila stara (Jaz sem 32,5). Oprosti, če so preveč osebna vprašanja, ti ni potrebno odgovoriti.

New Report

Close