Najdi forum

ja kaj si pa všpičla da se te hoče losat

Uf, pol si pa pridna!!! Mene pravo ful zanima, tko da sem očitno zgrešila poklic, pa se zdej tako za hobi filam z razno strokovno literaturo.

…. nasuvej ga u jajca, zlobneža …. :))

Saj je tudi za kronične bolezni zdravilo !!

Všpičila nisem nič … Sprdilo se mu je … in sedaj se me hoče rešit … Še dobro, da imam par takih na moji strani, ki mi lahko pomagajo … če ne bom jaz prej popizdila …

Lp, Bgv

O, bgv, ne nas zapustit… Se bomo zbral skupi in bomo tvojmu šefu pokazal, kako je z nami forumovci češnje zobat :)))

Upam, da se vidva na kakšnem srečanju tja prot jeseni, pa da bi Tigrica tud pršla. Je nisem že dolgo vidla, neki se menva za drug teden… komaj čakam…

Maximalno uživaj s tvojim mišekom čez vikend ;)))))

LP,

Lena

Oh … Leech … si ne moreš mislit, kolikokrat sem bla glih pred tem, da bi mu dala tak šus v jajca, da se ne bi pobral več … Pa se vedno le sladko nasmehnem in požrem ..

Lp, Bgv

Ja, pr men je v tem primeru to mehka postelja :)))

…. maš prav … se ne splača …. kako mu je pa ime … mu lahko kašno ušpičimo, pa sploh vedu ne bo ….. hehehe …. sej veš kaj mislim …..;))))

hm mogoče mu pa nisi všeč..al pa obratno

:)))) Ja … jeseni se moramo nujno dobit … To vsekakor … Vas že vse tako pogrešam … :((((((((((( …

Lp, Bgv

:))))))))) He he … hi hi …

Ah … zaenkrat om raje počakala do jeseni … da vidimo kako bo … Do takrat bom poskusla bit čimbolj pridna in tiho … in če bo še vedno taka pizda … joj .. takrat pa nej se boji hodit sam okrog zvečer po Gorici … da me slučajno ne sreča za kakim vogalom …

Lp, Bgv

Tooooooo! :))))))))))))))

Oh … moj šef je strašni ženskar … in strašno rad vidi, da se mu kaka pupca nastavlja … zato tudi stalno zaposljuje nove mlade lepe pupke, ki pa niso sposobne nič … Jaz si ne oblačim mini kiklc, ne hodim z globokimi izrezi delat … in se mu ne nastavljam v pisarni … Moje telo ni na prodaj … In njemu seveda to ni všeč … Pizda prokleta od človeka … (pa oprostite mi za grde besede … )

Lp, Bgv

…. ufff, tebe se je pa treba bat, če si jezna ….. :))))

Lep … če me pošteno razjeziš … hm … ne si tega želet … Mojega miškota sem ob enem cajtu zeloooooooo preplašila … tako zelo, da si ni upal sam hodit zvečer okrog … in je bil stalno v strahu, da mu sledim … Se ni za igrat … Če sem jezna … sem jezna … :)))

Sam … zelo dobro, zaenkrat, kontroliram svojo jezo …

Lp, Bgv

… lepo …. da kontroliraš svojo jezo :))))) …. sam še to mi povej, kako si pa zvedla, da si te ne želi več u službi …. bastard

ma so pa res pizde,delajo tko kot se njim zlubi,zdej če si v državnem sektorju je mal bolš če je pa privat pol je pa cela pizdarija

… you wish ….

… mi je povedal nekdo, ki si želi, da bi ostala … kateremu je povedal moj šef …

Lp, Bgv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close