Najdi forum

Pozdravljeni.

Rabim nasvet.

Trenutno delam v proizvodnji, 2 izmeni. Jutranja mi je uredu, ampak ko morm biti popoldne mi gre kar na bruhanje.

Imam fanta, s katerim se imava super. On dela od 8-17 in kadar sem popoldne, se nič ne vidiva. Me pa podpira pri odločitvi, kakšna koli bo.

Seveda iščem novo službo, administracijo, imam pogoje za to, ampak imam občutek, da me nočejo vzeti, ko vidijo da sem prej delala v proizvodnji, tudi če piše, da ne rabiš izkušenj.

Lahko bi dala odpoved tudi brez da imam zagotovljeno službo, ampak tudi to me malo spravlja v stisko. Trenutno je to kar v ospredju.

V glavnem to je to, lahko kasen nasvet, drugače pa je bolj to da dam iz sebe

Hvala

 

Pozdravljeni,

Razumljivo, da vas situacija, v kateri ste se znašli, močno obremenjuje. Trenutna situacija s službo in iskanjem nove zaposlitve morda odraža vašo globljo stisko in morda celo notranji konflikt med željo po spremembi in strahom pred negotovostjo, ki spremlja takšno odločitev.

Morda ta notranji boj ni zgolj o delovnih urah ali iskanju nove službe, ampak morda odraža globlje vprašanje o samopodobi in vrednotenju lastnih sposobnosti in izkušenj. Občutek, da vas potencialni delodajalci ne cenijo zaradi preteklega dela, lahko izhaja iz notranjih prepričanj o lastni vrednosti in uspehu.

Vzamite si čas za introspekcijo, da razmislite o svojih strahovih, upanjih in pričakovanjih, povezanih s kariero in osebnim življenjem. Raziskovanje teh čustev, morda celo s pomočjo psihoterapevta, bi vam lahko pomagalo bolje razumeti, kaj vas resnično motivira in kaj potrebujete za svoje zadovoljstvo in rast. Poleg tega bi lahko razmislek o vaših kvalitetah in dosežkih, ne glede na preteklo delovno mesto, pomagal okrepiti vašo samozavest pri nadaljnjem iskanju zaposlitve.

S prijaznimi pozdravi,
Miha Štrukelj

Mag. Miha Štrukelj, Psihoanalitični psihoterapevt v Ljubljani, Link: Psihoterapija Štrukelj

New Report

Close