Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina sluz v urinu

sluz v urinu

Pozdravljeni,

Že dlje časa opažam bolečine v predelu ene ledvice. Občasno se mi pojavlja rdečkasto obarvan urin, krči v predelu mehurja… Bolečine so včasih hujše – takrat ponavadi opazim večje (cca 2-3cm) kose sluzi v urinu.

Moj zdravnik nima posluha za te težave in pravi, da to ni nič.
A mi lahko prosim kdo svetuje kaj bi to lahko bilo in od kod lahko pride toliko sluzi v urin?
Hvala.

Čisto možno je, da vas mučijo drobni kamenčki oz. pesek, ko se ti izločajo skozi urotrakt povzročajo včasih manjše, največkrat pa kar hude bolečine, pojav sluzi sodi sem zraven. Če je sicer urin v redu, (nimate vnetja oz. vas ne peče, ko urinirate), potem poskusite ujeti trenutek, ko je urin rdečkast in vas ledveni del boli in ta vzorec urina nesite zdravniku oz. v laboratorij. Predvsem VEDNO dosti pijte, lahko kakšen urološki čaj, ali pa preprosto kar vodo. Na ta način boste izpirali urotrakt in tudi morebitni kamenčki se bodo lažje izločali. Če se bo stvar ponavljala morate ponovno k zdravniku.

vaš zdravnik je malo ….no bom rekel kaj recimo da je maneken.
to se dogaja ko se izločajo ledvični kamenčki oz. pesek ki poškodujejo tkivo in potem iz njega krvavi pa boli po poti kjer se urin izloča od ledvic dol. če nimate kake uro infekcije pol je še kar ok. ni pa to tako nenevarno kot bi vas kdo rad prepričal. ne zaradi trenutnega stanja ampak zaradi posledic ki lahko nastanejo.
pojdite najprej na uz. ledvic oz. abdomna !
pa pijte veliko negaziranih pijač brez mineralov in izogibajte se kalcijevim pripravkom-tudi mleko v večjih količinah.

New Report

Close