SLOVO
Jutri se bova morali posloviti. Rekli so, da umiraš v meni, da ti ni pomoči. A za vedno boš moja mala punčka. Tisti moj mali angelček. Jokam in jokam. Nočem te še dati, pa vendar moram. Čas je, da se posloviva. Čas je, da zletiš tja gor, k ostalim angelčkom. Razmišljam kaj bi ti rada vse povedala, ti pela pesmice, te pestovala, te stiskala in poljubljala. Tako kratek čas nama je bilo dano biti skupaj, pa si neizbrisni del mene. Moj lepi angelček. Mamica te ima rada, tega nikoli ne pozabi.
Moje sožalje. Zelo žalosten dogodek, če izgubiš otroka. Zdi se ti, da izgubiš delček sebe. Tudi meni se je to zgodilo. Spraševala sem se zakaj se mi je to zgodilo, iskala sem krivce v bolnici, ker niso odkrili anomalije maternice, krivila sebe, da sem spaka, ker imam anomalijo, še vedno sanjam ultrazvočni pregled, kjer sem videla, kako se giblje. Vem, da zelo bolijo pripombe, kaj če bi bil prizadet, saj sta zdrava, saj še boš imela…
Ljudje, ki niso tega doživeli, tega ne morejo razumeti. Hudo je, če izgubiš bližnjega, najhuje je pa izgubiti otroka. Upati moram, da bo bolje.
Ljuba mamica, neizmerno me boli srce vsakič, ko izvem za novega angelčka :(((((((
Vedno boš njena mamica, ona bo vedno tvoja ljubica, tega vama nikoli nihče ne bo mogel vzeti. In tvoja zvezdica bo vedno čutila, kako jo imaš rada. Ti pa boš, kadarkoli boš to potrebovala, na licih začutila njene nežne angelske poljubčke.
Mislim nate, razumem tvojo bolečino in te toplo objemam.
Draga mamica,
Kako te razumem! Ko sem prebrala, so mi kar spolzele solze po licih in ne morem se zadržati. Spomnila sem se na moje tri anglečke, ki tam zgoraj. Vsakokrat je težko, pa še bližnji ne razumejo, da s komentarji, da je bilo bolje tako, ipd. povzročajo še večjo bolečino.
Jaz še vedno upam, da mi bo enkrat le uspelo pripeljati nosečnost do konca. Poskušati bom začela marca.
V mislih sem s tabo! Kar joči, včasih pomaga!
moj mail je: [email protected]