Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Slovenski tipi brez jajc???

Slovenski tipi brez jajc???

Aja pa še to.

Nazadnje k sem pogledal (nedolgo nazaj) sem mel še vedno 2 testisa.

Torej jih imam.

ajaj….weed abstinenčna?

……..saj drugače si pa kul, buci 😉

Hej, pazi, da ti ne bo kaj preveč dol visel, ker bo imela potem Venusss prav :))))

kdaj slisala za metaforiko?:)
mah,vse skp je bolano ce mene vprasas,fora ni v tem da neb dubu itd,dobim dost redno itd,sam tko,mot me kljub temu
sam to
ajd

ja whatever…

abstinence take in drgacne nimam,tko da ni to problem
mot me da so ljudje prfukneni in pokvarjeni,keri pa niso,so pa zmedeni pa CIST NC lepsga vtisa ne delajo

tko da to je to
buci? fotr ti je buci,mama pa Elton John:)
ajd

> buci? fotr ti je buci,mama pa Elton John:)

zgrešil poanto

;)))))

> buci? fotr ti je buci,mama pa Elton John:)

LOL

Pa še to…..v bistvu sem mela do zdaj dobro mnenje o tebi

AMPAK, sramota…kakšna podlost, da vmešuješ mojo familijo…..mislim, lahko žališ mene, moje staše pa pusti lepo pri miru!!!!

itak nevem kdo si itd
tko da nevem kaj pizdis
sam je bla pa huda vseen no:)
ne zamert:)
ajd

se strinjam

in kje je problem ? 🙂
najdi si albanca 🙂
ko boš pa stara,zgubana,in ne več tako lepa boš pa še kako rada imela Slovenca 🙂

_____________________________________ življenje ni orehova potica

mnja…res je…mas prav

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

to je pa res:)))

: ))) Jebi ga, pa še res je.

>Človek, ki ne dela napak, običajno nič ne dela.<

Bravo Venusss, pobrala si moje besede z jezika!

ELENA=VENUSSS=LILY, NE NAS BASAT, NOOOOOOOOOOOOO

Men pa ni jasno, zakaj mečete vse v isti koš, tisti ki trdite da slovenčki niso hudi(pravite da noben ni dober), tisti ki pa jih hvalite(pa ravno obratno).
Nekateri so pač boljši, nekateri slabši, tako je povsod. Tudi južnjaki nimajo vsi dolgih in niso vsi hudi.
Tisti ki trdite da so slovenci najslabši(ste pač imeli smolo v življenju in srečevali samo “hladne” slovenčke), to je čisto odvisno od človeka(razlika je že me Primorci-Gorenjci ipd….).

ponavljam…. BULLSHit

sicer pa sej itak ne veste kaj hocte,tko da mi je vseen
smilite se mi,zrtve svojega prenapihnjenega ega,ter skrajne omejenosti,sj bo bolje,jaz osebno take k si ti in podobne se pogledu nebi,kr pomeni da s svojimi bednimi izjavami dosezete ravno obratni ucinek,tocno to kr iscete ne boste dobil,enostavno prevec dela je s takimi kot si ti,pa premal imate za vrnit,oz pravzaprav nimate cisto nic kr bi lahko nudile,fuka se dobi dost,nevem zakaj bi glih tebe hotu kdo podret,aja sj res,k si “special”…:)

takih k si ti je ze tko dost,na sreco ste v zivo bl tiho,sedite v kotu v kakem kaficu in samo cakate da bo kdo prisel do vas,takim jst recm sam neki “mas rada pametne ljudi?” “ja?!” jst tud,SPIZDI!”:)
ali ce si fukara “ej ne,sm ze drku dons,nism zainteresiran”:))

no sj,bom za prvega novembra(na dan mrtvih) prizgal se eno svecko,za vase mozgane/pamet

ko bos dobila ene par “fajnih” k te bojo sam nategnl pa odsli,bos zacela cenit skromnost itd,ali pa tudi ne,ker kot vidim ti sam trd tic manjka,sam pozabljas pa neki,z mehkim ne mors fukat,trd je pa sam ko si vzburjen,kar pomen da si nekoga res zelis,sam si ze sama povedala da tega ni,torej je problem v tebi,ne kurcih in tipih:)

tko da predlagam da iskoristis decemberske akcije v sex shopih pa bos prec manj zatezena,ali pa si ze to storila,ker zadnje case te ni nc slisat:)

svasta majka rodi,samo traktora nece
aja sam se neki,mas ti rada ce te kdo v rit pika? ker kokr vidm ti gre lazje v rit,kot u glavo:))

sj bo no:) spametuj se se teh par let kokr bos se spolno aktivna,ker ce bos se to stran fuknla,bos na stara leta se bl zagrenjena.

zakaj je bog izumil glivicno vaginalno vnetje? da tudi zenske vejo kako je ce mas tecno picko…
jst vagine nimam,mam pa zato vas,in morm rect da je to preklet nadlezno in nepotrebno:)

bod to kr si…pa cimdalj od mene:)

Kolk eni nakladate! Kaj res misliš, da bo kdo to vse prebral?

>Človek, ki ne dela napak, običajno nič ne dela.<

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close