Slovenski tipi brez jajc???
kuri kuri kuri, đampe kuri za pet harči ha ha ha
In tipi ste pa takooooooo popolni, veste kaj hocete, ste ljubeci, se potrudite za zensko, ne varate, iscete pravo, resnicno ljubezen….pa kaj se!
Opa, tommydelly 😉
Joža d best napisano, zdaj bo pa itak brez argumentov ostala… 😉
Mislim ta tega ni napisal noben od tipov in tudi mislil ni. Ampak saj poznaš pregovor: kdor seje veter žanje vihar. Za venusss je tokrat pač bila plodna letina. To je vse.
Khm, sej to je poanta, Weedboy kurca “picke” kao da je sam brezmadezen….oziroma, da ste tipi brezmadezni.
Itak, da je spizdla. Spet ena navadna ženska, ki misli, da je kaj posebnega in ostane brez besed, ko ji nekdo naravnost pove, da je ona v bistvu le kos mesa okoli peečke. Dolgčas.
Eh mala, džamije ne bo pa če se na glavo postaviš!
Mogoče je kakšen point v tem pisanju, toda zadeva je totalno neberljiva. Drugič se malo bolj potrudi, da bomo uspele tudi zabite babe dojet, v kakšen koš nas mečeš. Se opravičujem, toda glede na to, da sem tok usekana u glavo, nisem zaštekala, a smo vse prtisnjene ali je tudi nekaj izjem (t.i. women menda?).
Ja kam bo pa potem hodila molit, naj se jo alah vendarle usmili in ji že enkrat nameni enga tipa. Še tista zadnja trohica upanja, da se jo kdo usmili. :)))))))
lej,nism nc reku da so tipi neki bas nesto or whatever
sam tok k se una picka,pa se marsikera prevec ceni in neki prbija neumnosti,je pa edin logicn da se bom postavu zase in za svoj spol
drgac so pa obup eni in drugi,vmes je par “przemlenih”,en kup drekacev ki se neki tolazijo,pa seveda preostanek ljudi ki so po karakterju pizde
torej oba spola sta isti *****,sam zadnje case opazam da je nek neo-feminizem dubu mocne korenine pa velik privrzenk,ker pa mam dost bab za sabo,pa tud ogromn jih poznam,vec al manj analiziru vse,in se ZDALEC niso tko brezmadezne za kokr se majo,in pol bo tak folk neki pamtn,tih pa ne bom
jst sm pac komentiru na post od une celjusti,glih nekih komentarjev na svoj reply pa nekak nism pricakoval,saj ima vsak pravico do svojega mnenja,je blo bl misljeno kot; povedu sm,zdj pa a se strinjas al pa ne
je pa bl posploseno vse skup,sam za take izrodke kot je una je se to prelepo napisan
to je vse
ajde
tvoj problem ce ne znas brat oz ne dojames bistva,ze zdej mi je zal da sm sploh pisu,ker dejansko je bla potrata casa,pa vec kot ocitno “omejen” folk
zate itak nevem kaka si itd,tko da se mi ne da opredeljevat itd,ker mi metaforicno receno “dol visi” kaka si
sam una venusss je,vsaj tak vtis daje zafrustrirana bitch ki fura neko “women are better…” sceno,tako pa valda da je treba na realna tla spravt,kaj pa druzga
sj je za njeno dobro,kdor previsoko leta,nizko pade
drgac pa,men je vseen,svoje sm povedu,se 1000x vec bi lahk,vendar ni vredno,potrata casa,tko da bo reply kak,ce bo,kratek in udaren,neki podrobno razlagat pa nima smilsla,ker omejen um se tako podrobne razlage ne bo dojel,tako da nevem zakaj bi se sekiral zarad folka,zdj je sam tko,al stekas al pa ne,to je vse
ni vse cist resno misljeno,sam je pa blo prsluzeno,ce ne neb napisu
kak sm in kaj pocnem itak nima smisla razlagat,mislte si kr hocte,vazn da mam jst cisto vest.
tak folk ki pa krneki nabija u 3pm pa sam pokvarjen do konca se mi pa gabi,iz dna duse jih sovrazm,na vaso “nesreco” je med njimi dost pick
that’s it
goodbye
Posploševanje je tako kot metanje trdega bumeranga, če se pri tem ne zavedaš, da ga lahko dobiš z vso močjo nazaj v glavo, če nisi dovolj previden!
Saj ne da zdaj zagovarjam tipe, pa to, ampak moje izkušnje kažejo, da so se tisti moški, ki so znali najbolj lepo pihat na dušo, izkazali kot največji ološ (gnoj), tisti, ki so pa bili malo manj vešči pihanja, pa so bili zato bolj iskreni, itd., pa so to raje dokazovali z dejanji-te pa še danes spoštujem, pa čeprav se ni izšlo! Se vsaj niso pretvarjali, ampak so to, kar so čutili, izkazovali!
Jessy, veš, moč ni v besedah, moč je v dejanjih.
Ok…preveč posploševanja škodi….je pa res, da so v povprečju slovenci res mal bolj umirjeni kot južno ali severno seme:-))
Ampak sicer pa je tko…da so čist ok, in jih v splošnem ni treba nč zmerjati!!
Kako bi bilo, če bi pa tipčki za nas (ženske) govorili, da smo vse veliko slabše in manj zgovorne ali manj simpatične kot naše sosede?
Ne bi nam bilo ravn všeč, a ne?
Zato…NE pospošuj!
LP Esy
PS….vsake oči imajo svojga malarja!
Forum je zaprt za komentiranje.