Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Slovenski tipi brez jajc???

Slovenski tipi brez jajc???

“Avtor: Venusss
Datum: 12-12-03 22:35

a si kdaj videl moškega, ki je rodil?”

O inteligenci ne sluha ne duha

Fantje, jaz pa še vedno mislim, da ste Slovenci najboljši. Pa ne mi zdaj reči, da sem nacionalistke, ker hvalim Slovence. Ampak Slovenci ste mi pač bolj fejst kot kakšni Italijani, Srbi… Sploh pa mi niso všeč taki črni južnjaki z zlato ketno okrog vratu, polno denarnico in dolgim ‘gobcom’.
Fante pa čisto razumem, da si kdaj ne upajo stopiti k dekletu, saj si tudi sama nikoli nič ne upam (v mislih imam fante, kje drugje si upam npr. v športu).

Laplas in Spider zelo lepo sta razjasnila bistvo! Ko se srečamo imata pivo v dobrem.

Ha, ha, a si si ti malo pozabil nick zamenjat, ko sam sebe hvališ?? ;-)))

da komentiram se jst vse tole
Laplas,lepo si napisu,se cist strinjam,pa se s parimi mnenji
se oproscam ce bom napisu kako stvar ki ste jo ze napisal,sam more bit nekak v kontekstu

torej
zdj so casi ko je folk zmeden in sploh ne ve kaj hoce,3/4 od tega je pick,VSE picke,poudarjam VSE so zmedene totalno,ene se zagrizene prasice,neumne,pa se kej zravn
jst v globali zenske spostujem,sam te IZRODKE pa ne morm,enostavno ne morm,ker to se za pofukat ni

zenske SPLOH ne vejo kaj hocjo.kakor je ze laplas in se kdo povedu neveste kaj hocte,ker ste tok usekane v glavo,in se ne pocutite da ste “polne” in se sprijaznte same s sabo,iscete neki kr je drugacno od vs itd.
zdj pa,to vela za vse picke,cist vse,in to je da more bit urejen,kr se da cimleps,da ti bo v rit lezu da bo duhovit in prjazn da te bo ubogu itd itd

poznam ogromno zensk,ene so prfuknene ene pa niso,sam majo pa vse nekaj skupnega,ko se zaljubijo oz ko koga dobijo je cela pizdarija.
so zmesanje,pozesivne,nesramne,nepostene,zmedene itd itd itd

priznam da so eni tipi res kreteni,sam kot je ze en kle povedu,je to da si nekateri ne upajo pokazat custev sam posledica tega ker je vecina pick,sploh v sloveniji,kaj sele na celem svetu zmedenih,iscejo najdaljsega kurca,pa tipa oh in sploh,da jim bo v rt lezu bla bla bla

pozabljajo pa neki,da ce neki “zahtevas” mors neki nazaj nudt.cesar pa nimajo,99,9% pick cist nc nima za nudit kot svojo picko in tko se rodi vecina zvez,iz tega lahko sklepamo da so moski pac prepotetni pa da za sex nardijo marsikej,sam tud pod razno pa ni noben DOLZAN se delat budalo iz sebe sam da bo eno glupo picko pofuku,k v vsej svoji eksistenci cist nc ne nardi dobrga ampak dela sam skodo na svetu,diha zrak in gnoji

ta vas kurcev make-up in ostale zivljenske filozofije niso vredne pol pizde tople vode,make up so si zmislile sam zato da bojo bolj privlacne,in smo spet pri sexu,iz tega sledi da hocjo najbolj dominantnega samca ki jih bo nategnu,hocejo pozornost in lapanje da so neki posebnga itd itd

news flash,NOBENA ni nc posebnga,ste samo se ena ovca v credi,nekatere manj prfuknene,druge bl
enostavno probite dojet da se v globali tipi z vami ukvarjajo zarad sexa in nicesar drugega,z vami se pa ukvarjjao se preostal cas ker hocejo se kdaj fukat,ter ker ste navadne custvene pijavke ki samo izsiljujete mosko mehko srce da vam dela usluge itd,ce neb mele pizde vs noben se pogledu neb

zenske ste pac nujno zlo,sam tok k pa zadne cajte vidm promiskuitete (parjenja na zivalski ravni..) pa svet se ni vidu

tok majo za povedat kok so bosle od tipov,pa kaki so tipi pa bla bla bla
da jim gre sam za sex itd itd

dons ne mors met picke k bi ji zaupu,zakoni razpadajo,zveze razpadajo,vse gre u pm,ker so picke zmedene in iscejo neki kr sploh nevejo kaj
najdejo enga k jim je vsec,pa kr varajo
ne da bi nehale s tipom,ah kje

torej ce je kaka picka s kom,je to vglavnm le znak obupanja pac ker misli da drugega ne more dobit,al pa redkokdaj zarad iskrenih custev

jst osebno mam zenske rd,sam kokr mi pa zacnete s temi glupimi omejenimi novodobnimi feministicnimi forami bi vm pa vsem po spisku jebu mater,ker vecjega idiotizma kot izprijena filozofija feministk se nism vidu.

kdaj boste dojele da je PROBLEM v vas,torej pickah,odlocite se kaj ze hocete,pa nehite ze morit kaki so tipi itd,ker ste same taki gnoji da vecjih ni,neki lapate da ste neki vec itd,po drug stran se pa dobesedno prodajate celo zivljenje,in zarad takih pick k ste vi,se mlade se neobremenjene in postene punce spremenijo v sodrgo karsne ste ve

vecina vas kurca ni vredna,ker bi si ga dobsedno umazu,v tak gnoj se ga ne splaca rit
ker sex je iz dveh razlogov,uzitek in ljubezen
sex nebi smeu bit samo nacin kako tipa jebes u glavo in podobn ****

poznam velik pick k so sle na maturanca al pa kamorkol ze,pac stran od svojga tipa in so varale,pa picke v zakonih itd itd
ne mi prbijat neumnosti da ste postene in podobno
ce tega ne delate,si pa zelite ampak ste prevec zafrustrirane

ne trdim da so vse take,sam velika vecina jih je pa res takih,dobesedno LIFE SUPPORT FOR VAGINA

razumem da hocete slisat da ste neki posebnga,sj je romanticno and ****,sam po drug stran pa,sj ni nobena nc posebnga,kokr sm pac reku,pizdovje najnizje mozne vrste,s tako nimas kej druzga delat kt pofukat,al pa se to ne
ker s takimi gnoji se ni vredn ukvarjat,ker je na svetu se neki bab k so normalne in ki cenijo da je clovek dobr itd

take pleh picke pa se za klobase niste
nevem kera budala bi vm se kaj dal za to da ste z njim,sj pizdovja je dost,nevem zakaj bi glih tebe hotu,men osebno se kr obrne k vidm take pi*cke glupe grde in nemarne

po drug stran je pa to se internet,kjer je vecina teh “ta`pametnih” pick grdih in zarustriranih,tko da mi se bl dol visi kaj mas za povedat

s tem postom bi vm rd sam mal odprl oci pa vm pokazu kake budale ste,pa kok ste glupe ke v glavo
seme mozganov v babjih lobanjah se ni vsklilo ocitno,pa se neki cajta ne bo

zenske kot zenski spol je neki cudovitega,v osnovnem smislu,ker je tu prijaznost,zmoznost rojevanja,ljubezen itd,to je vse lepo in prav,problem nastopi drugje,in to je da se te zmedene picke,fukare,pute,suke in ostala golazen prfuknena neki pizdi cez tipe in nevemkva vse,ker s svojim obnasanjem dajate zenski spol na slab glas

ce mate pi*z*do se ne pomen da ste zenske,zenske kokr sm reku so neki cist drugega,vi ste hodece pi*z*de na nogah,brez vsake koristi,zmedene v vsej svoji konstalaciji,mislite da ste neki vec in se poistosvetite oz smatrate za zenski spol

zal ne,to kr ste ve prodajajo v sex shopu,kot umetno pizdo brez mozganov

tko da kr delite krkol ze delat v svojem bednem zivljenju,pa se rihtite,varajte,bodte neumne,pokvarjene in se kej, mene pomirja misel da nism tok bedn k picke,tok glup in tok zmeden

nej take fukajo tujci itd,ce jim pase nej kr,ker tazga gnoja slovenci ze ne bojo fukal,kaj sele spostoval,take k ste vi dejansko bi blo treba na goli otok poslat pa kramp pa macolo v roke,pa upat da se pobijete med sabo

torej,mal sm zasel s teme,kr se tice tega da nimamo jajc itd,je odvisno od vsakega posameznika,eni jih ze po znacaju nimajo,eni so pa taki zarad takih pick kot si ti
ceprou dvomim da se te je kdo izogibu ker ni mu jajc,ampak ker si najverjetneje ena debela nagnusno odbijajoca zenska:)
no nima veze,za vecino stvari je clovek sam kriu v zivljenju,in preklet velik to vela za zenske

moski so moski,eni dobri eni slabi,sam tocno zarad tazga feministicnega bullshita vs vedno manj cenimo
kdo bo pa to poslusu no,lepo vs prosim

za en debiln sex z eno se bl debilno picko
ze sam zard tega se ne splaca,je bosl doma drkat pol,manj stane pa manj kesa porabs
po drug stran pa moski more sexat da sam seb dokaze da je “tip”
problem ni sex,problem je VSE ostalo kr se pick zadeva

jaz in ostali tipi se OPROSCAMO ker nam smisu zivljenja ni kramljanje ob kavi in brezveznega nabadanja o tipih,hodenje po stacunah in mazanje s kozmetiko,se iskreno opravicujem

sam tipi neb bli tipi ce se neb obnasal kot tipi,ker ste omejene in vec kot ocitno neizobrazene se dojamete ne da se s tem vasim pizdakanjem oddaljujete od tega kr si sploh zelite,in to je ljubezen,spostovanje itd
prevec problemov je s takimi k ste vi,enostavno se sex te mine

kr se tice mehkih kurcev itd,to nevem,sam vem pa da so zenske zelo omejene in je zaljivka na racun kurca edina neizvirna stvar ki ti jo lahk nazaj fukne
sam nevem zakaj bi se sploh kdo sekiru tok,skor noben ***** ni premajhen itd,so sam prevelike pizde,zgonene zarad silnega kurbanja,in potem bi teoreticno mogu bit tip kriu za to
po drug stran pa se zobotrebca niste vredne,kdo bo pa vs fuku no,lepo vs prosm,bi mogu bit pa ze orng ulit al pa zadet da bi sploh pogledu tako babo k si ti
vasa antipaticnost,omejenost in slabe vibracije zasmradijo cel prostor v kerm se ze nahajate

vecini tipov se obrne k vs slis,pa v vecini primerov tud ko vas vidi

torej,tole povem se VSEM tipom:

iscite babo k vs bo vredna,k vs na bo morila,k vs bo pustila da ste taki k ste,bodte romanticni itd,pokazte ji kok vm pomeni,naredte kej lepga zanjo itd
s tem ni nc narobe,AMPAK POZOR,to sam ce je picka res kokrtok vredu,ker vecina tipov bi te malenkosti in pozornosti zmogla,sam kaj k je vecina picka itak ODFUK,za nobeno rabo whatsoever,nevem zakaj ce ste neuporabne in nemogoce v vseh ostalih primerih,zakaj bi mogu ta vs antipaticni ksiht sploh gledat,tud med sexom ne

torej poanta je: bitches suck,all of them,and WOMEN v pravem pomenu besede so pa vredu,sam teh je ZELO ZELO ZELO malo!!

fantje,ne se sekirat,take picke itak niso vredne da se poscijete nanje,kaj sele da bi jim dajal kakrsnokoli pozornost
nej same sebe razvavajo itd
nej se kurbajo se naprej in nej bojo bedne

bodte veseli da se vm ni treba z njim ukvarjat

najdte si eno fajn picko,al pa nc,obcasno kako ce ni prevec truda za pofukat pa adijo
al pa eno zares ql za kej vec,why not
sam se boste nacakal:)

naj povem se neki
da,zadovoln sm z velikostjo svojega kurca
pofukam te lahk da zase ne bos vedla
in ja,fukam redno
in ne,imam dovolj samozavesti da lahk dobim vecino pick,sam kokr sm reku,z gnoji se ne ukvarjam,mogoce kdaj za kak ***,pol pa noga

tko da prspari svoje bedne in omejene replike za tipa k ga bo zanimal kaj mas za povedat,mi2 osebno sva opravla

nej dam se eno poezijo od preserna sm not,pol se pa za1x poslovim

Dr. France Prešeren

Pesem o nesrečni Katri
(dominus vabiscum)

1. Oče Janez ječmen seje
na tem polju pri Lubljan,
mim se vandrovček prismeje,
sam presveti Kozmijan.

2. Prav prijazno ga pozdravi:
“Janez, kaj pa delaš tu?”
Janez govorit ne mara:
“Kurc te gleda, pravi mu.”

3. Kaj svetnika kurc bi gledal
misli sveti Kozmijan,
coprnijo bom naredil,
da bo svet vpokoro dan.

4. Komaj misel to izreče
z njive kurci kurci poženo,
Janez urno v kajžo steče:
“Katra, Katra, kaj bo to?”

5. Katra brž iz hiše plane,
vid na polju soldate stat,
od veselja si jo mane,
moj ga ima tko sam za scat.

6. Na ta prvga se natakne,
doli, gori, vzdihujoč,
tudi enkrat je ne izmakne
in jo drajsa celo noč.

7. Drugi dan že polna njiva
samih bednih je devic,
vse pocepa, vse poriva,
ja, na svet je dost prasic.

8. Izmed vseh ljubljanske frajle
najbolj vnetih so *****,
zaslužile bi medalje,
ker znajo fukat kar za dva.

9. Sem so prišle na kurbanje
tud Ljubljančanke gospe,
najdebelejši, ti so zanje,
ker se v pizdi ne izgube.

10. Je to morje Adrijansko,
ki tak strastno valovi?
Ne, to pizdovje je ljubljansko,
ki na kurčičih besni.

11. Sred najhujše fukarije
pride mimo coprnica,
se zamisli coprnije,
da bi stvar še lažje šla.

12. Stojte pizde nenasitne,
kaj se fukate čepe,
žile matrajo se ritne,
laže fuka se leže.

13. Brž iz zemlje kurca spulte
in zavijte ga v papir,
z njim doma si pizde gulte,
da bo rit imela mir.

14. Reci dominus vabiscum,
dominus ti v pizdo skoč,
pa boš imela svoj pritiskum,
fukal sam bo celo noč.

15. Ko dan pride ti zastoči:
“Et cum spiritus tuo!”
dominus iz pizde skoči
požegnovši te z vodo.

16. Ženske so tako storile
kurc pod pajsko pa domov,
silno fajn so se gonile,
ker je furt naprej bezal.

17. Pele dominus so rano,
pele dominus zvečer,
vse po pojstlah je poscano,
dominus je huda zver.

18. Tudi Katra s svojim leži
in nastavi si ga v rit,
dominus ji koj postreže,
tri dni se ji ne vid.

19. Še četrti in še peti
Katra v lustah izdrži
Po deveti in deseti
***** več je ne srbi.

20. Že sta tedna dva minila,
Katra je že čisto preč,
Je besedo pozabila,
da bi jo kurc ne fukal več.

21. Dominus pa kar poriva,
ne sekunde ni primir,
Katra je na pol še živa,
***** kot zmečkan krompir.

22. Kje si pizdica nekdanja,
ki si kurce stiskala,
razcefrana zdaj si cajna,
blagor mu, ki si mu piskala.

23. Dominus pa rije rije
že pri ustih ven štrli,
Katra se v krčih vije,
grenko brž zdaj obodi.

24. O nesrečni *** goljfivi,
še enkrat spregovori
med neštetimi porivi
bogu dušo izpusti.

25. Dajo koj jo note pare,
več je ni ko par kosti,
dominus naprej jih tare,
moči ga zastavit ni.

26. Še ko trugo so zabili,
spak je v njej naprej besnel,
kmalu bi trugo z rok spustili,
tko je butal ob pokrov.

27. S triki so jo povezali
in spustili dol v zemljo,
pol pa patra poklicali,
pričakovali kaj zdaj bo.

28. Pater grobu se približe,
sliši v jami ropotat,
od strahu se brž prekriža,
mal ga prime tud srat.

29. Pater dominus zapoje,
hoče Katro poškropit,
kurc naj gleda zegne tvoje,
dominus mu švigne v rit.

30. K sreči mežnar se požuri,
et cum spiritus tou!
Dominus jo v rit zakuri,
več nazaj ga ni bilo.

31. Katra v grobi mir uživa,
moli zanjo če si kristjan,
vsega zlega je ***** kriva,
pravi sveti Kozmijan.

32. Tu se špeglaj grešna Katra,
kadar tebe ***** matra,
če imaš v pizdi dominus,
ne pozabi na spiritus.

torej iz tega lahko sklepamo da so picke obup ze odkr obstajajo,zadnji dve desetletji je samo se huje

tako da se sklepna misel
You think she is just your gal,but she may be EVERYONE’S “friend”,women are dirty lying whores

aja sam se to,k si ze pr debilnih postih,napis se npr kako ga svojmu psu drkas al pa kej podobnega,sj mislm da bos najdla precej takih pick k te bojo podpirale,a v srcu vedi DA SE MI GNUSIS,TI IN OSTALE KURE NEUMNE
sicer pa,kakrsna je oblika drzave,take so babe v njej
torej al je oblike “krneki” al pa kura ,sam oboje drzi

WeedBoy se za1x poslavlja,do takrat pa ne pozabite “resnica ni plenica,pa vendar marsikomu smrdi”

WeedBoy TM

stari samo to je pa orginalno, svaka čast

venuss: sorry sam a to je tvoj edini argument na dva tok dolga posta ?
pa tut ostalo pisanje ne kaze kej prevech ‘soli’

kar se tice emancipacije in tega .. se strinjam
je pa tut res, da so uglavnem vsi posrani pa nc ne upajo (tipi in zenske)
noben niti ne proba nic

drgach sm pa vseen kavalir .. mera je pa seveda odvisna od zenske

aja pa se to
zdj nism cist sure a si živa al ne,
pa mi je vbistvu vseen,to so debilne izjave,in ce si res ona,sm mal razocaran nad tabo
sploh mas pa tipa,pa me zanima kaj bo kej tomaz reku k mu bom tole pokazu

nevem zakaj te te stvari srbijo,sj mas tipa itd

zato pa mene tok bl,k sm samski in mam vso pravico izrazat mnenje

to da mas pa se kr vredu tipa,pa da se stekata,pa pol neki prbijas o tipih brez jajc,zakaj bi te to sploh mogl zanimat?
letis se kej vn iz gnezda slucajno?
ja nevem no,ce bi bla zadovolna v zvezi se s tem neb smela obremenjevat

nevem,sam je mal sumljivo vseen ane

ajde

p.s.

vesele bozicne praznike vsem
ter pickam takim in drugacnim
cestitka
pa se recte da tipi nismo pozorni:)
http://funny-pictures.com/ecards/****/?cardurl=chimney.html

ajde

tm k so zvezdice je not ****

tko bo pa delal:)
ajde

hahahahahahhahahahahaha, ej, hvala za zabavo, tako se že dolgo nisem nasmejala! :-))))))

A je tvoje mentalne driske konec al bo še kaj?? :-))))) Daj še malo, no!! :-))
Pleaseeeee!!?? :-)))))))))))))

Saj bo bolje, veš, ko boš tudi ti prvič namočil, te bo minil ta bestialni bes na ves ženski rod… (upam, da te niso v otroštvu kake ženske zlorabljale, ker to že malo meji na kandidata za psihiatrijo… in to resnega!)

Hm, mi pa se nismo učili te Prešernove pesmice – a smo kaj prešpricali???
:-)))))))

lej,ce si neumna itd,mi ni treba jokat kle,k me iskreno povedano ne zanima

fukam redno,cist tko by the way,jutr bom spet,nism neki zafrustriran itd,z zenskami mam dobr odnos drgac,sam dokler ne zacnejo neki srat pa nabijat u 3pm ene bedarije
ker jebi ga,smej se kokr hocs itd itd

sam nakoncu se bom pa jst smeju,ker vem da nism sam za *** na svetu,da nism obsedn s tipi,pa obremenjen bla bla

tko da nevem,pejt strikat al krkol ze delate,pa se v intelektualne debate ne vtiki,ker si besedne vojne z mano ne mors prvoscit,enostavno si neoborozena:)

drugace pa,spomni se name in na moj post,naslednic ko se bos zacopala v koga,pa probi vsaj mal se zavedat kako se obnasas,pa mi pol povej ce ni tko
tko da neki fine se ni treba delat itd,ker si v prehranjevalni verigi pod mano in se tko ne pocutm ogrozenga:)

velik srece s svojim neproduktivnim zivljenjem
pa da bi koncno 1x dobila za mozgane,miklauz je ze mim,maybe za bozic (leta 2067)

in ne ne narobe razumet,sj ste vse obup,ne samo ti:)

sometimes I wish I was born a woman,than I would at least have one good reason to kill myself

p.s.

kot sm ze napisu,da vs je vecina neizobrazenih kle,tko da se ne sekirat,ti jst povem,to je presernova poezija,pa tud ostale,ce si brala “soci” in ostale “aktualne” poezije,se ne misl da vse ves,ker iskreno povedano,ne rabs,za tvojo prihodnost z otroki in v kuhinji tega ne bos rabila

tko da bod ko ostale,pizdi se,bod neumna,skurbej se mal,misl da si neki vec,ker ko te bo en na polhno naspricu pa bos enga/dva froca dobila,bos vidla zakaj sploh obstajas
nulla regula sine exceptione!

tko da ne se delat pametne ce nis
ajd

tout comprende, c’est tout pardonner
sam na ***** mi greste pa lahk se zmer:)
filthy cum dumpsters

c ya

Ej, miško, ne štancat tujih pregovorov, da bi izpadel pameten…

Kot drugo, moja izobrazba je v vsakem primeru precej višja od tvoje, to lahko verjameš…

Kot tretje, “naslednic ko se bos zacopala v koga…” – jaz se ne zacopam. In se tudi ne nameravam. Malo si se zaj…

In zadnje: Fukaš ne. Še nikdar nisi. Kje se to vidi, pa ti bo mogoče nakazal kdo drug, ali pa poskusi sam ugotovit, ti Pametni…

pa en lep nasmehec za zadnji pozdrav ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

vbistvu me sploh ne poznas,tko da ne bit prevec prepricana vase itd

pa tud ce si,navsezadnje si se zmer picka,boli me ***** za eno picko,kva mi pa bo?
ce je pametna jo lohk skloftam ko prasico,kaj bos pa nardila?
NC
ker picke ste weak!
hodte raj na svoje plesne vaje in maturcance itd,pa pust inteligentne debate ljudjem k so na nivoju,ves mene ne bos nc prepricala da si neki,ker kot sm ze reku,picka si,nimas spostovanja od mene,zame si le ***** na dveh nogah,nevem za koji ***** misls da bi mi biu tvoj mnenje zanimiv oz bi me v kakrsnem kol smislu zanimu

zenske ste,in boste isklucno za sex
kaj ste pa nardile za clovestvo pa same veste,nc kej dost,kuhale pa prale it,kej dost druzga od pick ni blo,no ene par jih je blo,sam to je zanemarljivo

tko da,moje sozalje da si picka,omejena,ocitno tud osamljena itd,sj bo bols

pa ce si glupa,se kr naprej misl da ne fukam itd,sj pravm da ste glupe,za *** si zmeri kako najdm

jst sam pravm da vs ne spostujem
sj mi na misu ne pade da bi mu resno picko (resno ja,sj nikol niste) men je sam sex vazen,za kej vec me morte pa se prepricat da se splaca z vami ukvarjat,ker vtis k ga delate je skrajno antipaticn

tko da men je vseen,frendic mam dost,pick sm mu tud dost,*** pa tud dobim
sam pac nocm met picke s katero bi hodu,sj nism neumn,najte si koga druzga za kri pit

sam to sm hotu povedat,nevem kaj bi zdj rada,mi dokazala da sm neumn al kaj?ves na svetu je velik neumnih ljudi,a sranje je ko izves da si edn izmed njih ravno ti
in se mal zamisl

jst ne recm da mam vse prou itd,sam vem pa se zmer to,da picke preziram,glih zarad vasega debilnega obnasanja,in glupih samoohranitvenih litanij
zame osebno ste se zmer za sex,pa za vecino tipov k jih poznam
je neko socutje itd,sam v globali pa ce neb dale vs neb noben gledu

tko da bos “pametna” se naprej,sam sprjazn se s tem da si picka,pa sam za pofukat

men osebno se za to nisi,ena zafrustriranka mi delujes,pa se mal prepotentna.sam se razume sj si na netu kaj ti pa lahk kdo more…

v me zanima kako bi bla v zivo “pametna”
do zdj so se vse utihnile,tok o vasih “jajcih”

pejt nevem periu obesat al krkol pa se mi ne deli neke frajerke,s kom pa misls da se pogovarjas?!

enostavno na cajte se mi zdi neumn sploh se kej rect,ceprou v besednih bojih vedno zmagam,in ker se mi nasplosno ne da,vedno bolj cenim princip “ena okol kepe”

kva mi bo picka neki pametovala
dost skode nardite ze sam s svojo prisotnostjo,nevem za koji ***** se neki pametujete

upam da se boste spametovale,ce ne pa nej vs cimvec folka zajebe pofuka in odjebe,ter da vs en fajn sklofta,kot prasice kakrsne ste

boljsi vtis na tak nacin zihr ne delate,kvecjem slabega
ce bi imela kakrsnkol pamtn argument bi ga ze povedala,tko si se pa spravila na nivo direktnega zaljenja,kr pomen da se ne strinjas,s cim se ne strinjas ne ves,ves pa da ni lepo do zensk,in jih mors zacet zagovarjat,ker ce neb njih,tud sebe neb

tko da,hvala k mi dokazujes da kle ni individualnih osebkov,ampak samo crede in crede puhoglavk,just waiting to be fucked

o tem kok fukam se mi pa ne da govort,sam bom reku tkole,ura je 03:23,no dons popoldne bom spet,kokr se pac vidm s pickam.
z razliko od tebe imam jajca,samozavest itd,in vsak tedn poberem kako novo picko za pofukat,pa se z bivso redno fukam.
to je ze vse ql
sam kokr sm reku,to je nujno zlo,hocm sam pizdo,dobim pa celo kurbo
no sj zato jih pa po fuku odvrzem
k niste vredne nc
pa valda kondom gor,da mi kaka prasica ne more rect da je noseca
nej komu drugmu laze

no sj vseen,nad pickam sm razocaran,prevsem zarad vasega slabega vtisa k ga delate,enostavno tega pizdovja ne morm spostovat,cajta in energije da bi eno in isto sugo gledu vs cajt pa nimam,pridm k rabm ***,sj zato ste na svetu.

ti se pa se kr tolaz da nis taka itd,sj je ql,krkol ti pomaga da ponoci lazje spis

zdj mi pa nehi pametvat,k se mi ne da skos gledat a je kdo kej odpisu
ker tist je blo bolj informativne narave,jst tko mislm/pravm,zdj pa,a se kdo strinja al pa ne,men je vseen

sam ena glupa picka mi pa ne bo neki pametvala.raj povej kaj “ni res” itd,ce ne ti sploh ne bom odpisval,ker ocitno si osamlena pa rabs mosko druzbo,no za te stvari si najd raj kakega idiota k se bo s tabo ukvarju,ker men osebno se ze neb dal,se posebi ker od tebe NC nimam
hm pa le mamo clovestvo in jaz nekaj skupnega…od tebe nimam NC:)

tko da vzam en “chill-pill” al pa eno vaginaleto,pa se nehi delat pametno
kr se pa moje izobrazbe tice,koncujem fax in IQ mam 132.tko da mi ga gres lahk sam potegnt
moje “traume” al whataver,so pa sam posledica vasega neprimernega obnasanja,sam jst se ne sekiram,jst vs mam pac samo za ***,ker za drugo niste in upam da bojo ostali tipi pocel isto

hvala za posvecen cas
vaya con dios

*Kot drugo, moja izobrazba je v vsakem primeru precej višja od tvoje, to lahko verjameš… *

Jeh ……

maestro

ja in?
clovek je lahk se zmer omejen itd
mej svoje mnenje,ampak ga arugumentiri,kaj ti pomaga izobrazba ce se ne zavedas samega sebe itd itd itd,celo zivljenje presedis v soli in raznih sluzbah,zivljenje gre kljub “silni” izobrazbi mimo tebe

zato jst se najbolj cenim ljudi za katere mi je vseeno kake izobrazbe so,vazno da se zavedajo samega sebe,so posteni in ce ze kej govorijo da je to iskreno pa argumentirano,pa tud ce je moje nasprotje.

tko da mi je res vseen za tvojo izobrazbo
sm pa “veseu” da ti gre
tko da,that’s it
ajde

v bistvu ima Venusss čist prou samo pozabila si malo razmislit tudi o ženskah-slovenskih puncah.Namreč GLIHA SKUP ŠTRIHA.
Slovenčki nasplošno res niso dobri ****ači, ampak ravno tako velja za slovenčice.Zakaj je toliko skokov čez plot v Sloveniji in ločitev posledično??
Zato, ker smo slovenčki in slovenčice zelo ZAVRT narod in se ne upamo doma pogovarjat o sexu svobodno, si povedat kaj si želimo in neznamo (niti slučajno) biti UMAZANI- ne znamo rečt svoji partnerki na uho npr. veš kaj samo pomislil sem na tvojo mokro-mastno pič*ko in mam čist trdga….in ona njega ne zna zagrabit za tiča, da bi preverila, če je to res in se potem divje z njim dala dol, ampak mu reče (če jo že to vpraša) matr si nesramen…..slovenčki in slovenčice še vedno ****ajo v temi ona na hrbtu seveda.Ne znajo si povedat svoje želje in strasri, ampak rajši gledajo porniče sami id ga drkajo, one si pa pomagajo z raznimi zadevami (redkokatera ima doma vibrator) in potem ponoči sanjajo kako jih mladci iz porničev natepavajo in med spanjem doživljajo plehke orgazme.
Derjstvo pa je tudi (dokaznano) da so primitivna ljudstva (tudi naši južni bratje so med njimi) bolj “korajžni”, ne poznajo toliko sramu,če poenostavim, tudi opice ****ajo kar vsem na očeh na drevesu, podobno je s primitivci…in takšni primitivni fuka*či seveda pašejo našim devam kot je npr. Venusss…..je pa res, da so samo dobri ****ači, niso pa dobri partnerji nasploh.Treba je vedet, da ti primitivci so res tudi “kao” lepo oblečeni na prešvicano telo in radi častijo, torej so tudi kavalirji, ampak takšnega si seveda ne želi skoraj nobena za partnerja (razen morda Venusss), ker ti prtimitivci bodo tudi pootem, ko stopijo v zakon skakali naprej in ostali dobri jeba*či in častili punce in hodili po kafičih-diskičih itd….ne glede na to, kako je doma z ženo, kako se vzgaja otroke, kako plačevati to in ono, kako skratka imeti neko “normalno” življenje…..ej draga moja Venussss, kakor komu paše, nekatere imate rajši dobre ****ače in vse ostalo naj gre u pičkumaterinu, SAMO JEDNOM SE ŽIVI, JEB*EŠ ŠTUDIJ,DOBRO SLUŽBO,AVTO,BAJTO…SAMO TI PIČI…..
Podobno je povsod po razvitem svetu, samo poglejte kaj ženske (punce,žene,matere) počnejo ko gredo gledat slači fante …vreščijo,vpijejo itd, samo zaradi pomanjkanja žura doma, pomanjkanja dobrega fu*a…to dam Venusss popolnima prav..sicer pa vsak se naj odloči sam kako bi rad živel..na vse fante in može pa apeliram, pogovarjajte se doma s svojo partnerko svobodno o sexu, kaj si želite, kaj si ona želi, pa naj bodo še tako velike “packarije”…boste videli, kako se vam bo vse skupaj OBRESTOVALO. Predvsem pa bodi do svojih partnerk SPOŠTLJIVI, ne jih izkoriščat, ne jim nalagat vsega dela v hiši, pomagajte jim pospravljat, kuhat,pomivat, vzgajat otroke,bodite prijazni drug z drugim, pojdite skupaj na prehod itd….in vse skupaj popestrite še doma v postelji (ni nujno da je postelja, lahko je tudi pralni stroj med centrifugo)..naredite večkrat prijeten,prijazen večer ob svečkah,glasbi in plesu….vidite, vsega tega pa južnaki (mislim vse tudi Italijane, ki jh omenja Venuss)z velikimi batinami nikoli ne bodo zmogli…
In ne nazadnje, velikost in seveda debelost tiča je sicer pomebna (to je po svoje jasno, čeprav ne pri vseh ženskah), ampak z nežnostjo, dobro predigro z vsemi prej naštetimi elementi, vključno s kakšno dobro packarijo, boste svojo žensko pripravili do nepopisno krasnega orgazma, seveda pa ji morate to dokazat….ajt, pejte zdej pokazat kaj znate…
Venusss, tebi bi pa prav rad pokazal, kaj znami slovečki, še predno bi ti ga dal notr, bi te tako obdelal, da bi se kar tresla in prosila, naj ti ga dam in takrat sploh ne bi bilo tako zelo važno kakšen je, samo da je, že ko bi ti ga naslonil na ščegetavček bi te rukalo, ko pa bi pooral po tvoji brazdici, bi pa kričala od ugodja, kaj bi šele bilo, ko bi ti ga dal do daske, vseh tvojih 12-12 cm dolge luknjice, meni bi še vedno malo ven gledal…ampak se to seveda ne bo zgodilo, ker ne varam svoje ljubke ženkice, ki ima rada slovenčkovega tička….

jože

Povabi ga ze na pijaco no! ;P

jože napisal:

……..tebi bi pa prav rad pokazal, kaj znami slovečki, še
> predno bi ti ga dal notr, bi te tako obdelal, da bi se kar
> tresla in prosila, naj ti ga dam in takrat sploh ne bi bilo
> tako zelo važno kakšen je, samo da je, že ko bi ti ga naslonil
> na ščegetavček bi te rukalo, ko pa bi pooral po tvoji brazdici,
> bi pa kričala od ugodja, kaj bi šele bilo, ko bi ti ga dal do
> daske, vseh tvojih 12-12 cm dolge luknjice, meni bi še vedno
> malo ven gledal

To mi delaj joze! Take stvari radi beremo. Samo, da ga kurimo.

a si se kdaj vprašala da se to dogaja samo tebi, ker si mogoče grda?, debela?, neumna?, zavrta v spolnosti?, antipatična?.
pa še čefurka povrhu kokr se da razbrat iz “tvoga pričanja” ha ha .

ha ha ha :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close