Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Slovenski tipi brez jajc???

Slovenski tipi brez jajc???

Spodbudil me je tale anonimus, ki očitno ne premore niti j od jajc, da bi si najdu bejbo. No, ampak problem je, da on ni edini, takih je žal velika večina tipov. Mislim, kaj vam pa je, kaj se ti pa lahko zgodi hudega, razen tega, da ti ženska reče ne. Pa kaj, ko jo jebe, greš naprej. Ampak to je prav fenomen Slovencev, poglejte mal Italijane pa Jugose, pol se pa čudite, zakaj vam poberejo bejbe. No, morm priznat, da sem po letih žuranja in vsega ostalega ugotovila, da ste Slovenci res eni pederkoti brez jajc, brez osvajalskega talenta in strahopetni u p.m. Da ne govorimo o tem, da vam je kavalirstvo jebena španska vas.

Bravo!!! Se podpišem pod tvoj post.

Resnično si opisala pretežno večino slovenskih mož. Res je žalostno. Sploh ne znajo puncam na dušo pihat! Men se zdi žalostno tudi to, da ni več nobenega zapeljevanja, osvajanja ampak se ti direktno v glavo reče, če greš seksat….ja….saj te vse mine, no! Nič čudnega, da se potem punce pritožujejo, da jih vse boli pri seksu, ko pa niti vzburjene niso, ker gre po ta novem vse le na ukaz.

Katastrofa….kam smo prišli?

In povprečno slovensko dekle nima pri situaciji taki kakršna je nič zraven ane. Uh, komaj čakam, da hribuc spet kakšno o Ljubljančankah pove.

Ne posplosujte, nismo vsi enaki!

Saj sem napisala, da velika večina!

A veš, da je poanta v tem, da je fajn, če vi, fantje, osvajate dekleta.

Včasih je poanta tudi v tem, da mnoge punce niti najmanj ne vedo, kaj bi sploh rade. Beri par postov niže, kako se ena sprašuje, zakaj je en model ne šmirgla, obenem pa fura svojega tipa. Potem se pa najdejo naslednje cvetke, ki zavijajo z očmi, samo da jih dvakrat pogledaš, da ne govorim o vseh tistih izjavah, kako tipi zavajamo punce z lepimi besedami v posteljo.
Daj odločite se že kaj bi rade….

Mja… 🙂

Sicer pa… ničkolikokrat, tko mal karikirano:

Slovenski fant, k je uredu se matra in matra okol Slovenke, ji piha na dušo (ena slabših stvari, k jih lah delaš, ker si takoj preveč dostopen, al pa kera tega ne mara in si takoj kreten) )…. Slovenka ga ne jebe niti pet posto (oz. si misli, ker težak)…
Pa pride mim crn Jugos al pa Italjanček – v polomljeni angleščini al pa z naglaskom reče – mal zajeban, mal ga boli *****, pomožnosti mal bol zgleda – pač bejba ga takoj opazi… reče kako čist brezvezno… pa je njegova v par minutah….

Kle se spet pokaže teorija od popči… 8 sekund (al pa še manj)… pa Spiderjeva tud, da bolj k te boli ***** pa bolj k si zajeban in nedostopen, direkten – bolše je (uglavnem)… pravo mero moraš najt…

Če te bejba takoj ne opazi in ji ne klikneš se ponavad lah matraš k kreten, pol pride pa en k ji klikne je pa lahk 100x bol beden pa mu rata…
Ker je pač njej bolj všeč… Nažalost uglavnem ženske izbirajo… ne mi 🙂

Sicer pa… večina punc k jih poznam, nima najboljšega mnenja po tipih, k zvečer “pecajo”…

Sam zagovarjam to, da mora bit pecanje obojestransko… Ne pa da k en kreten eno pecam, od nje pa komaj kak znak življenja… (sam stran od take).

Še enkrat poudarjam … ne mečem vseh v isti koš in kar sem napisal je zelo karikirano (sam včasih ne daleč od resnice).

Ja, maš po eni strani prav Niko, so res tudi kakšne hudo prepotentne bejbe, AMPAK pravi moški zna stopit vsako, štekaš. V tem je point, da večina (NISEM REKLA VSI) tipov ne zna delat niti z najbolj enostavnimi pupikami. Žal, pol pa vidiš ob šestih zjutraj v lokalu poln šank pijanih slovenčkov, ki se sprašujejo, kje so vse bejbe. Poglej sam mal kempe na morju, tipi za šankom od jutra do sutra, bejbe potrebne na plaži, dalmoši in makaronarji pa v akcijo.

Ja, vsekakor imaš prav. Tudi to se dogaja! Na žalost!

Ej bejbi pa sej to ti govorim, kdo pa rabi presranega tipa, ki se boji lastne sence in je ves sluzast??? Moškosti vam manjka, dragi moji, tiste prvinske moškosti. Žal je vse več nekih hermafroditov k sploh ne veš koji k.rac je sploh to.

Moram rečt, da ti kle dam čist prav… :))

Sam tista z morjem ni čist prava… tam se obnašajo ženske čist drugače, domačini majo prednost – avanturce… itd. itd.

Jaz grem tud v tujino, pa mi je lažje ogovarjat tujke, k kle vase zaprte, high Ljubljančanke =)…

Veš kaj, podobno bi lahko jaz ugotovil, da ste Slovenke nadpovprečno ošabne in avšaste, domišljave u božjo mater. Sploh v primerjavi s kakšnimi Srbkinjami, Hrvaticami. Ni čudno, da imam skoraj raje južnjakinje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

O sveta preproščina. Ti bi rada, da ti na dušo pihamo, ma ajde?? Tipična Slovenka. rada ima, da ji dedec na dušo piha, pol ga pa pusti polnih jajc in si gre domov drgnit mokro *****.

Nič na dušo pihat, na ta način se nič ne doseže. Z ženskami je treba ostro in direktno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Srce, kdaj si pa ti nazadnje seksal?

Kak mi gre posploševanje na K! Jo, ej…
Itak, da se strinjam z Gostekom in Spiderjem… Pa eh… neumno, da ženska čaka, kak jo bojo zdaj vsi osvajali, da jih bo lahko ona zavračala, pač bildanje samozavesti-vsi vemo.

Jaz se rada spogledujem, pa priznam, da mam rada moškega, ki si upa vzpostavit kontakt z mano, sramežljivih ne maram preveč, taka pač sem. Ampak ki ti je logika, da mora moški bit tisti, ki mora nardit prvi korak…
Pa še to; popolnoma razumem moške, ki “ne upajo” oz. ki nimajo jajc kot ti praviš, ker če mogoče ni taki tip, za katerim se vse slinijo, ga pol vse avše zavračajo…

In zadnja stvar; zakaj so zdaj SLOVENSKI tipi brez jajc??? Neumno posploševanje…
Jaz mam pa najraje naše beybeje, ker so najlepši, pa najbolj pogumni! ;)))

“Jaz mam pa najraje naše beybeje, ker so najlepši, pa najbolj pogumni! ;)))”

Rommel ma te rad!

You never know when an old calendar might come in handy! Sure, it's not 1985 right now, but who knows what tomorrow will bring? -Homer Simpson

Zakaj ima Blondy rajš južnjake? :))) Ker majo jajca in “the mooove” :)))

Sicer je pa res moreče, ko te tm peca en presranček, ki je pogumen sam zato ker ma litr cvička v riti :(( Tip ne upa zravn stopit, bejba čaka na kavalirja…pa jebemu mater, kva smo slovenčki moneee 🙂

Premal je pogumnih bejb, pa premal dedov z jajci…pol se pa nej najdeta dva skupaj 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close