Najdi forum

slovenske manekenke

Jajca Tejči, jajca! Ne, ma ti sploh ne veš kva govoriš, lej mene ne gane, če ti mal začneš brskat po slovarju in se učiš leposlovja – sam…eni to, drugi pa kej ukrepajo in imajo jajca, da odpotujejo in vidjo svet, al kaj?

Ja, eni potujejo zato, da bi vidli svet, drugi zato, da bi zbežali od svoje lastne bede. Ti drugi nikoli ne pridejo daleč, pa če še tako daleč odpotujejo – ker morajo ostati v lastni koži. Bežanje pred samim sabo in pred notranjo praznino ne obrodi sadu. Tako da je velikokrat ravno obratno: ker imaš jajca, ostaneš.

Seveda pa si ti lahko tip, ki potuje zares zato, da bi videl svet. V tem primeru srečno pot.

Ćapac zakaj pa potem živiš med bednimi slovenčki,povej?

hm…edini slovenci, ki imajo jajca, so manekenke?

lp ajs

saj en korak je že naredu, ima že angleški nick:)))

:))))

Mislim, tale je pa močna, no.

Bejbe, ki so si izbrale manekenski biznis samo zato, da kontrirajo bedni slovenski sceni in s tem kažejo svoja jajca.

In kaj si bedni ozkogledni slovenčki mislimo o njih. Mislim, tok smo bedni, da še mnenja o njih nimamo. Shame on us. :)))

Ne, ampak tale je pa uber alles.

hihihi…sam res.

lp ajs

Kokr jih jaz poznam (pa lahko recem da precej dobro) so ravno tako normalne oz. nenormalne (ce hoces) punce kot vse ostale. Lahko so totalno mim, al pa super osebe. Kot vse in vsi kjerkoli.

Edino kar jih razlikuje od povprecnih punc je izgled (pa se to lahko recemo objektivno po danasnjih merilih – in ni nujno, da ti je subjektivno sploh vsec).

Zdej o ciljih vsake posamezne je tezko govorit, ene si zelijo uspet in bit top number od D&G, drugim je dovolj, da se pojavljajo po slovenski sceni in jim pomeni vseskup bolj kot popestritev zivljenja kot grajenje kariere (in pobeg v tujino kot omenjas).

Itak je pa tezko uspet – oziroma, vse kar lahko naredis je, da si vpadljiv, mal poseben (klasicna lepota je zadnje case vedno bolj out – zato tut velikrat slisis komentarje v stilu – kako je lahko ta manekenka???), pa seveda to, da mas cimbolj idealne mere (za kar je treba velik telovadbe in odrekanja – prehrana pa genetika – visina) potem pa upas, da pades komu v oci in da te vzame… Ce mas kej pojma o castingih ves o cemu govorim.

To, da so pa vse high – alter ego je pa verjetno mnenje predvsem takih, ki jih ne poznajo boljse oziroma ponavad majo tako mnenje tipi, ki jih obletavajo in zarad takih in drugacnih razlogov “odjebejo” in taki, ki jih vidijo od dalec. To je precej klasika. Sicer pa veljajo za high alter ego vsi, ki so v medijskem svetu in majo velik pozornosti (nekaterim je pac odvec in s tem ko se delajo high, pac gradijo nek zid).

Je pa vredno kle opozorit… k vidim, da vas velik mesa razne MISS Hawaian tropic, MISS SLO, PLAYBOYeve zajcice in podobno z “pravimi” manekenkami… Scena in bistvo sta drugacna, ceprav mnogim je vse eno in isto.

Zdaj si mi prišel naprej kot kakšen iber nadljubljanski japi, ki ma polno rit vsega. A štekaš point stari? Razmisli najprej kaj si ti storil da bi živel bolje v Slo, pa potem kurcaj slovenčke gor, slovenčke dol, zaplankanost, ozkogledi… in vse ostalo 😉
Za manekenko pa rabiš jajčnike pa malo avtodestruktivnosti in kanček mazohizma.

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

Nika Globokar – manekenka leta 2004. Simpatična in ful sexy!!!

Edina, ki je men res waw je Martina Kajfež.

stari….js te stekam

res

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

Ej, kva je pa una, k dela reklamo za Woolite prašek?! Ena nova reklama!
R-ja je zna rečt, pa totalno glupa je, a je to mrbit kakšna manekenka?

Ej, to je to in nič druzga!!!
Misice in manekenke ni eno in isto! Bravo, znas!

Ej a to je una, k je bla ful mal oblečena na te podelitvi?? Huda ja, se strinjam!

Ja sam pomoje je to res… dobr no, Salome jih tut ima!

Ej…, mal nas je ko razumemo to sceno! Sej boš še dojel, kmalu. Ta čapac je pri svojih 31ih letih čisti slovenček, ki je prepotoval že toliko sveta in na edine ljudi, ki je naletu so bile manekenke. Zakaj? ker samo one potujejo konstantno in ker sm jih par simpatičnih iz slovenije spoznal, sem pač načel to temo, s tem, da si utrdim, kakšno je pač vaše mnenje…
In kaj sem ven dobil??? To kar se mi je zdelo….hvala vsem, da ste prenašal očitno vam občutljivo temo!

Je. Punca je ql, njen “R” je simpaticen.

the duke napisal:

> prepotoval že toliko sveta in na edine ljudi, ki je naletu so
> bile manekenke.

WTF??? :))))

lp ajs

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close